Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülélők! Szoktatok levelezés formájában ismerkedni?
Mi volt a leghosszabb levelezés találkozás előtt? És a személyes találkozó kellemes vagy csalódás volt?
48f
Netes levelezésre gondolok, természetesen.
De aki postai úton szokott, az is írjon!
Hat szerintem manapsag csak a Romeo, vagy Grindet hasznalja mindenki ismerkedesre. Ebbe csak lavalezni, bar manapsag romeon ugy tudom videohivast is lehet letrehozni.
Azt h ki mennyit levelezik es igy ezaltal ismerkedik ...az csak rajta mulik mennyi ido az elso taliig.
Nekem volt olyan, h 30 mondat utan talalkoztam egy pasival (de az csak szexre kellett).... de volt olyan h egy hetig leveleztunk a talalkozasig. Altalaban ebben a rohano vilagba nem szeretik sokaig huzni az idot... viszont masok sokaig leveleznek.... ez embertol fuggg...sajnos ezt nem lehet meghatarozni
Ha még aktuális a kérdés, ezen az oldalon több emberrel is leveleztem több évig.
A legrövidebb is 6hónapig tartott, a leghosszabb 28hónap...
A legintenzívebb a jelenlegi, mely egy 16hónapos levelezést jelent. Vele többet beszéltem mint az összes többivel együttvéve.
Ha a sors is kegyes lenne hozzánk végre, akkor élőben terveznénk folytatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!