Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire élveztétek az első nagy kefélést?
Figyelt kérdés
Meleg és bi férfiaktól kérdezem hogy mennyire élvezték az első nagy anális aktust2019. febr. 1. 19:29
11/12 anonim válasza:
Sokáig füzot hogy meg akar kezelni, mert jó popsi van akartam , ezt mondta, így beadtam a derekam, tanga volt rajtam amit durván elszakított rólam :) nagyon kívántam a farkat a szamba, meg is torkozott keményen.
Jó volt de nagyon szűk voltam meg akkor, sokáig izgatot az ujjával es a nyelvével, utánna mikor kellően nedves lettem, jól megdugot hátulról.
Emlékezem 1 hetig is hurkás és piros volt a popsim, hatalmasat élveztünk, de én a szamban akartam érezni a spermát, úgyis lett a végén kitoltam a nyelvem hogy tudja, mind megettem. :) meg a dajatomat is.
De annyira mohó voltam hogy repetat kertem belőle , így meg lovagoltam egy kicsit.
A mai napig kívánom a napi 3 aktust v többet is akar, szeretem ha megdugnak. F.
12/12 anonim válasza:
Kezelni-kefelni. Bocsi de be indultam a szöveg miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!