Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok nyáron nagyon rövid nadrágban utcán lenni, vagy biciklizni?
Figyelt kérdés
Ágyékig érő nadrágra gondolok, testhezállóra.
Meg szokták-e nagyon nézni férfiak, ha ilyenben vagytok? Jó történeteket szívesen vennék.
2019. jan. 30. 20:40
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, vagy futni esetleg, az is szexi lehet.
2019. jan. 30. 20:40
3/5 Ridamov válasza:
Hát, egy haverom (nemtom hogy került szóba a téma, m1) olyan nadrágban voltam és valami olyasmit mondott h ebben a nadrágban mégjobban látszik h milyen jó seggem van. Szval ja. És valószínűleg meg fognak nézni. De szard le aki nem számít.
4/5 anonim válasza:
Felénk volt már egy-két pasi a városban aki így bicajozott, és kilógott alóla a fütykös :)
szép látvány.
5/5 anonim válasza:
Zseb épp nem a leg több pl egy férfi úszó short az ugyebár rövid nagyon de annak még zsebe sincs, max ez lenne az akadály de olyat tapasztaltam strandra jöt kb korombeli srác bringával és úszó short volt rajta kb mind egy testhez simuló alsó, srác le tete a bringát pont le szólítót nem e lenne útba mondtam nem váltottunk pár szot arra lettem figyelmes veszi ki a telefonját az úszó gatyájából, mondja bocs csak nincs zsebem meg így nem hagya el be teszi a fenekéhez és úgy ül rá a bringára,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!