Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél mit jelent a szexkapcsolat?
Megdugnak azt haza mész ennyit jelent.
"Ugyan azt mint a heteroknál.
A barátság extrával kapcsolat az, ahol van barátság és szex is szerintem.
Mondjuk nekem sem menne érzelmek nélkül. 18f
Szexkapcsolat az, mikor valakivel csak a szex miatt találkozol, megtörténik azt mindenki megy a dolgára.
A barátság extrákkal, az meg szinte olyan mint egy kapcsolat, csak kötöttségek nélkül.
Mondjuk itt egy hetero példát hozok fel, így könnyebb elképzelni, de ugyanez a helyzet a melegeknél.
Példa: Van egy szingli csaj, és van egy pasi aki kapcsolatban van, tegyük fel otthon nem kap meg mindent vagy már egyhangú a szex, keres egy szexpartnert akivel nem csak a szex miatt találkoznak, tegyük fel elmennek néha moziba is, wellnesezni, vagy van közös hobbijuk.
Egy szexkapcsolat, vagy haverság ér semmit, ha nincs benne némi érdeklődés a másik ember iránt.Itt nem lobogó érzelmekre kell gondolni természetesen.
Volt ilyen szexkapcsolatom, ami közös programokkal is járt,közös főzőcskével, sok beszélgetéssel,röhögéssel, filmezéssel.
Aztán ment mindenki a maga útjára. Bő négy évig tartott, és meg kell mondjam, jóval kevesebb problémát okozott minden téren, mint egy érzelmi kötődéssel járó párkapcsolat.
Még az elején leszűrettuk magunkat, és mivel monogámok voltunk, nem hetyegtunk mással. Amikor vége lett, ismét leszűrettem magam, és minden ok.
De azért jó egy ilyen megbízható haver, csak nehéz találni.
49 F
Betesz...
Kivesz...
Viszlát...
Aahhh...
Ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!