Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal meleg fiúként hogyam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal meleg fiúként hogyam tudom titkolni, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 06:16
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
ugy hogy nem mondod el senkinek
2019. jan. 29. 06:41
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Szia!

Ez nehéz kérdés. Próbáld meg azt elérni, hogy ne kelljen titkolnod. A hosszú bújkálás nagy károkat tud okozni az életedben pszichésen. Az biztos, hogy nem lesz könnyű az előbújás és sok konfliktussal fog járni, de ezt nem úszod meg később sem, csak neked lesz sokkal rosszabb addig.

Nem ismerem a helyzetedet, de ha nem fenyeget emiatt közvetlen veszély (kitagadás, verés stb..) akkor mindenképp készülj fel arra, hogy ezt felvállalod.

Seni sem fogja neked megköszönni, hogy életed legszebb éveidet végigszenvedted titolózással és depresszióval.

Én kb 21 évesen bújtam elő és addigra már olyan meghasonlott voltam a "két életem miatt"... hogy az öngyilkosság is megfordult a fejemben néha, de állandó volt a depresszió is, illetve az a rettegés, hogy mikor hogyan bukok le és kinek mit kell hazudnom.. Ezt az életet senkinek sem kívánom :(

Ha az előbújás nem megy valamiért, akkro próbálj meg minél hamarabb elköltözni, olyan szakmában dolgozni / tanulni, ami miatt utazni kell és kkeress egy nagyvárost, ahol nem kell szégyellned, hogy az vagy akinek születtél.

Kitartást és sok bátorságot kívánok!

2019. jan. 29. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
SENKI ne tudja csak akivel voltál. EZ a megoldás. Én is így tettem. Ha gondolod szívesen dumálok veled róla, mert az viszont jó ha van kivel...
2019. jan. 29. 10:21
 4/7 ZoltanAnglia ***** válasza:
4%
Ha a 10%-hoz tartozol akirol nem lehet 100 meterrol latni, hogy buznyak...akkor csak nem kell elmondani senkinek.
2019. jan. 29. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha titkolod csak rosszabb lesz!
2019. jan. 29. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

A lényeg, hogy magad elől ne titkold. Ne fojtsd el, mert azzal nem oldasz meg semmit. Csak későbbre tolod azt az időt, amikor szembe kell nézned a dologgal (ezt tapasztalatból tudom sajnos).

Másnak meg nem kell elmondani, ha nem akarod. Mondd el azoknak akikben megbízol. A szüleiddel (ha úgy látod, hogy nem vágnak ki miatta az utcára) jobb lenne tudatni, mert annál rosszabb nincs, mikor az embernek otthon a szerettei közt is hazudnia kell. Ha ez nem áll fenn akkor várj amíg a saját lábadra állsz. Érdemes ismerkedni neten is, sokat segít, ha van az embernek valaki akivel meg tudja beszélni ezeket a dolgokat. Nem csak szexet akar mindenki, lehet beszélgetni is.

Egyébként sem nagy dolog titkolni. Csak arra kell figyelni, hogy elég elfoglalt légy ahhoz, hogy ezzel indokolhasd miért nem csajozol már. Illetve arra kell figyelni, hogy ha előjön a téma a csajokról akkor ne szóld el magad.

De rengeteg fejfájástól megkímélheted magad ha nem kell titkolnod. (persze akkor meg az okoz fejfájást, hogy mindenki tudja, szóval kétélű ez a fegyver is...)

2019. jan. 29. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Partnerek is lebuktathatnak szoval sok ertelme nincs titkolni
2019. jan. 30. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!