Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséltek Népligetes élményeket?
Még 2011-ben volt egy passzív partnerem akit nagyon szerettem megrakni - kerek, enyhén szőrös segg, selymes, tág luk - ás neki volt az ötlete, hogy dugjam meg a Népligetben, mert az milyen izgi. Úgyhogy kocsival kimentünk, kerestünk egy alkalmas helyet, ahol állva telenyomtam. Sajnos közben az előző aktív spermája ráfolyt az alsógatyámra, ami kicsit elvette a kedvemet, de azért jó volt.
Amikor befejeztük, és visszafele mentünk, láttunk egy helyes roma srácot piros melegítőben, akinek látszódott a merev farka a nadrágon keresztül. Nagy az esély hogy végignézte az aktusunkat. Hát, röviden ennyi.
Lassan 3 éve volt ott az első élményem, bementem a romházba, hamar találtam partnert, egy pasi leszopott, és a végén telelőttem a száját, mennyei volt.
Aztán eltelt pár év, aztán megint kedvet kaptam népligetezni. Egy "fizetős" srác leszólított, leszoptam éjszaka a bokorban. Aztán egy hét múlva nappal a romház emeletén újráztunk, levette a pólóját, isteni volt a szálkás testét nyalogatni, kényeztetni, miközben szoptam. Remélem még összefutok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!