Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Dancsó gyúrós videója ellen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dancsó gyúrós videója ellen miért nincs tiltakozás?

Figyelt kérdés
Megjelent Dancsó Péter új, gyúrós videója. Tele homofób felhangokkal. Ez ellen miért nem tiltakozik senki? Egyetlen szervezet vagy személy nem ítéli el és nem is jelentik a videóját. De miért, miközben máskor tized ennyiért is megy a sipítozás?

2019. jan. 24. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
A viccet érteni kell, csak vannak akik nem értik és csak ezért is felesleges kötekedésből kötnek bele minnt most te
2019. jan. 24. 10:43
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Jaj ne!!! Mondott egy sztereotíp viccet!! ÚRISTEN! A polkorettséget nem kellene ennyire komolyan venni. De az a baj hogy egy férfi sztereotíp viccen meg senki nem akad fenn mert azza nincs semmi baj... pedig az is ugyan olyan sértő tud lenni mint bármi másra épülő vicc poén stb
2019. jan. 24. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
13%

Kedves kérdező!

Te meleg vagy? Ha nem akkor téged miért zavar, hogy ezellen nincs felszólalás?

Illetve kérlek MOND MEG MIKOR VOLT UTOLJÁRA FELSZÓLALÁS meleg témában az MTVA kínos ügyét kivéve? Mert szerintem nem tudsz mondani. Pedig most írtad hogy máskor tized ennyiért megy a sipítozás. Mikor és miért ment legutóbb? Hiszen ezek szerint te képben vagy ezzel, ha ennyire zavar, hogy most nem. Illetve miért zavar, hogy most nem megy?

Kíváncsian várom a válaszokat!

2019. jan. 24. 11:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Azért zavar, mert sem irónia, sem szarkazmus, de még csak zenei vagy filmes idézet formájában sem írhatom le sehol a B betűs szót (Ide, a GYIK-re sem!), mert nem engedi a rendszer és/vagy jelentik és cenzúrázzák.

Ha nekem és egy átlag embernek tilos, akkor egy felkapott videósnak miért nem?

A kettős mérce, az ami zavar!!!

2019. jan. 24. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

engem melegként pont nem zavar a videó. Egyébként sem zavar a bu*zi szó. Nem a szó sértő, hanem a kifejezésmód és a mondanivaló.

Én azt gondolom, hogy a Dancsó videójában egyértelműen NEM sértő szándékkal használta, hanem csak egy eszközként egy közösség sztereotipikus ábrázolására. Pont semmi sértő nem volt benne a melegekre nézve.

2019. jan. 24. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha ez számít, én azért nem tiltakozom, mert nem is nézem azt a szemetet.

Amúgy tele a világ tahókkal. 0-24-ben lehetne tiltakozni.

2019. jan. 24. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapjaratba nem szokott igy megnyilvanulni es most abban a videojaban is csak azert volt az a szo hasznalat mert az a Béla nevű uriember igy fejezte egyszer ki magat es rajta maradt, nem hagynak el egy olyan dolgot az emberek amit emlekegtnek es szeretnek benne.
2019. jan. 24. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
9%
Ilyenkor hol marad a szólásszabadság, szabad véleménnyilvánítás? Mindenkivel és mindennel lehet poénkodni, csak veletek nem?
2019. jan. 24. 16:25
 9/9 Thillmin ***** válasza:
100%
Dancsó megengedte, hogy tiltakozzanak a videója ellen? Ennyi!
2020. febr. 13. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!