Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Probléma ez, vagy már csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma ez, vagy már csak anállal működhet kapcsolat?

Figyelt kérdés

Több éves párkapcsolatom ért véget bő egy éve,egy fiatalabb férfivel.Költözés miatt.

Mindenben csodás volt kettőnk között a szex, viszont az anális rész teljesen kimaradt, mivel sem ő, sem én nem igényeltem, nem is szeretném ezután sem. A legteljesebb érzékiség mellett volt persze popókényeztetés,de főleg nyelvvel és max odaérintettem neki, vagy ő nekem, de ennél több nem.

Szeretnék ismét párkapcsolatot, de amikor ezt szóba hozom, már le is pattan mindenki. Kezdem azt hinni, hogy ez ma már ciki, hogy dugásmentesen működjön egy kapcsolat..

Szóval, akkor fel kell adnom, vagy csak várjak szépen, míg jön a herceg, aki csak elölről szereti ? 49 F

2019. jan. 23. 07:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak vard ki. Sokaknak fontos az anal.
2019. jan. 23. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Miért nem próbálod ki? Miért nem igényeled és miért jelented ki kategorikusan, hogy ezután sem szeretnéd? Ha már ott jársz nyelvvel és odaérinted, akkor miért állsz meg ennél? Te zárkózol el a dolog elől, benned vannak ellenérzések és gátlások a dologgal kapcsolatban. Ezt várod el a partneredtől is? Inkább szabadulj meg a saját gátlásaidtól.

Az anál jó. Azért pattan le mindenki, amikor szóba hozod, hogy Te nem szeretnéd, mert úgy érzik megfosztod őket valami jótól, elveszel tőlük valamit. Az anál a szex megkoronázása. Nélküle a szex olyan, mint az illat nélküli virág. Vagy egy íz nélküli nyalóka. Vagy mint bekötött szemmel festményeket nézni egy kiállításon. Ne várd el, hogy más is lemondjon a legnagyobb örömforrásról, mert neked gátlásaid vannak ezen a téren. Inkább próbáld ki, hátha... :)

2019. jan. 23. 14:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor inkább nem koronázom meg a szexet, de engem akkor sem vonz az anál. Akit igen, az legyen boldog és élvezze. Mindenkinek más az ízlése, nem lehet úgymond elvárni,mert ez a szokás....Ebédnél sem mindenki eszik tortát, van aki a második fogás után is jóllakottnak érzi magát...
2019. jan. 23. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Abban igazad, van, hogy azzal nincs baj, ha valaki nem kér két fogás után tortát.

A másik oldala meg az a történetnek, hogy aki kívánja a desszertet az viszont nehezen, vagy egyáltalán nem szeretne lemondani róla. Van aki csak desszertet szert enni :)

Lényeg, hogy két dolgot tudsz tenni.

Vagy kivárod, hogy olyan partnert találj aki ebben is partner tud lenni, vagy Te engedsz és "bevállalod" a partnered miatt.

Én azt gondolom, hogy egy kellően megértő partnerrel egy próbát megér. Legrosszabb esetben is ott tartasz mint most és megvárod azt a partnert aki nem igényli.

2019. jan. 23. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Hát, ha te nem kérsz tortát, akkor ne azokat hibáztasd, akik viszont kérnek.

"Szóval, akkor fel kell adnom, vagy csak várjak szépen, míg jön a herceg, aki csak elölről szereti ? 49 F"

Így van! Ha nem vagy nyitottabb, ennyi marad számodra.

2019. jan. 23. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem 50 evesen nem vagy olyan pozicioban hogy valogass inkabb elegedj meg azzal amit kapsz vagy a maradek eleted egyedul toltod.
2019. jan. 23. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Ellent mell mondanom az előttem szólóknak.

Először is,nagyon sokakat egyáltalán nem izgat az anális szex. A fórumon több kérdést is kiírtak a témában, s szép számmal válaszoltak olyanok, akik azt írták, hogy csak az orális örömöket kedvelik.

Másrészt 50 évesen egyáltalán nem "öreg" egy magára adó, ápolt férfi! Ezt csak azok állítják, akik szerint a fiatalság erény és nem állapot. Én 52 éves voltam, a szerelmem 62, amikor egymásra találtunk, s kizárólag orális szex van közöttük, mert mindkettőnket csak az izgat.

2019. jan. 24. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem is csak a nyalás es az orál érdekel. Meg persze komoly kapcsolat. Ez a 3 kritérium az ami miatt senkim sincs.
2019. jan. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!