Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felnott melegek ti nem erzitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnott melegek ti nem erzitek a gyerek hianyat?

Figyelt kérdés

Hogy a veletek egykoruak gyereket nevelnek.

Szerintem egy gyerek ertelmet ad az eletnek jelentos reszben de felek hogy nekem ez nagyon hianylzni fog majd.

Nektek mi a sajat velrmenyetek?

2019. jan. 22. 13:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Érzem és nagyon rossz érzés, dolgozok keményen és nem látom értelmét már a spórolásnak se. Úgyse lesz, kire költenem, kinek lakást venni.

Azonkívül páran meg is jegyezték, már lassan kifutok az időből. Sajnos ez van, nekem nagyon hiányzik egy kisgyerek.

2019. jan. 22. 13:32
 2/20 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem fogadtok örökbe, vagy van béranya is, ilyen helyzetben is kihordja a gyereket.
2019. jan. 22. 13:40
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Néha agyalok ezen, de remélem, hogy lesz sok más dolog amivel jobbá teszem a világot. Azt nem akarnám, hogy a gyerekemnek miattam rossz legyen. Persze még változhat, még van jó 40 évem remélem :D De azért eszembe jut néha. Én most pl arra figyelek, hogy a szüleimmel sok jó dolgot megéljünk még amíg vannak. Aztán majd mikor nem lesznek újra rendezem a vagyont és élvezem amennyire lehet. Mert azért remélem lesz mit :D
2019. jan. 22. 13:53
 4/20 anonim ***** válasza:
87%

1. csak egyedülálló meleg fogadhat örökbe és a rangsorban az utolsó helyen állnak és általában roma, tartós beteg, egyéb fogyatékosságban szenvedő gyereket ajánlanak fel.

2. ha egészséges gyereket kapsz, akkor sem garancia arra, hogy a szüleitől örökölt géneket el tudod fogadni és az elvárásaid szerint nevelni. Általában jobb módú meleg, intelligensebb melegek választják örökbefogadást , de egy agresszivitást öröklő gyereket nem tud kezelni, hiába ad meg mindent, taníttatja, a gyerek bűnözővé válhat. Hetero családok örökbefogadásaiból számtalan példa van erre.

3. egy örökbefogadott gyerekre nem biztos, hogy úgy tekint, mint egy sajátra.

4. Magyarországon a béranyaságot a törvény bünteti, emberkereskedelemnek számít, amúgy volt rá példa, hogy kifizette valaki a sok milliót és az anya nem adta oda a gyereket és nem tudtál mit tenni, mert ha bevallja, miért fizetett a nőnek a meleg, akkor a meleget ítéli el a bíróság.

2019. jan. 22. 14:47
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
azért sajnálom a melegeket a gyerek kérdésben. Nekem van, és a legjobb dolog az életemben. Remélem, hogy előbb-utóbb neked is összejön, legalább örökbefogadás szinten
2019. jan. 22. 14:57
 6/20 anonim ***** válasza:
92%

Az idő múlásával az emberben szerintem természetes, hogy egyre gyakrabban előjön ez a téma. A barátok közt sorba jönnek az esküvők, egyik másik helyen jönnek a gyerkőcök. Lassan mindenkinek van férje/felesége és egynéhány gyermeke. A meleg férfi meg csak néz és azon agyal, hogy akkor most vele mi lesz? Mert a többség csak kalandot keres, esze ágában sincs hosszútávú, monogám kapcsolatban gondolkodni. Ha mégis összejön akkor lehet agyalni, hogy mikor jön a harmadik aki keresztbe tesz az egésznek. Sajnos itt is több példát írtak erre.

És akkor még szembe kell nézni azzal is, hogy saját gyermeked soha nem lehet. A béranyaságot a törvény bünteti és az örökbefogadásnál egyedülálló szülőként, ráadásul meleg férfiként, hát nem a legjobbak az esélyek, főleg nem egy csecsemő esetében.

A médiából is csak azt hallod, hogy gyerek nélkül értelmetlen az életed, a környezeted is csak ezt tolja, hogy mikor lesz már gyerek? 40 évesen akarsz pelenkát cserélni?

Szóval érzem-e a hiányát? Igen érzem. Főleg a család és a kötődés hiányát. Hogy van miért dolgozni, felkelni reggel.

2019. jan. 22. 14:59
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Reméljük hogy soha nem jön el az az idő amikor két azonos nemű gyereket nevelhet.
2019. jan. 22. 15:45
 8/20 anonim ***** válasza:
92%

Tudom hogy a válaszom le lesz pontozva, de azért le szeretném írni a véleményemet.

Személy szerint nem szeretnék gyereket, soha nem is vágytam rá és azáltal hogy meleg vagyok, ez nem is kérdés a párkapcsolatomban és ennek nagyon is örülök. Önzőnek hangzik, de teljes az életem gyerek nélkül, és nem irigylem azokat a barátaimat akik az első és második gyerekük után elvesztették lelkesedésüket bármilyen hobbijuk iránt és a gyerekek lettek az elsők. Nem tudom elviselni más gyerekének a sírását, hisztijét, kiabálását. Ilyenkor sajnálom a szülőt aki tehetetlen, és megvetem a szülőt aki hagyja hogy a gyereke tomboljon, úgyis egyszer abbahagyja. Ez a szülő a környezetét viszont leszarja, nincs tekintettel a körülöttük lévőkre. Én szeretem hogy csend van otthon, hogy nincs idegeskedés betegség, óvoda, iskola, továbbtanulás, bulizás, stb. miatt. Nekem jó hazamenni úgy a páromhoz hogy nyugi van és ha akarunk, eltűnünk egy hétre akármelyik országba nyaralni, anyagilag megengedhetünk magunknak sokmindent.

Nincs szükségem arra hogy a DNS-emet tovább örökítsem erre a világra, amit folyamatosan pusztítunk és kizsákmányolunk. Vannak rokonaink, unokaöccsök és unokahugik akik örökölhetnek utánunk, de életünk végéig félre tudunk annyit tenni hogy ne legyen senkinek gondja arra hogy minket ellásson.

Persze, megértem a szeretetet, hiszen én is szerető családban nevelkedtem fel, vagyis nincs közvetlen rossz példa előttem. De mégis örülök hogy soha nem lesz gyerekem, meghagyom másnak a bolygó be- és túlnépesítésének lehetőségét.

Viszont nem ítélem el azt aki szeretne gyereket. Én kutyát szeretnék, de nagyon. Viszont logisztikailag át kell gondolni, hiszen a mindennapi életet újra kell szervezni és kitalálni a rutint. Szóval a kutya kicsit hasonló mint a gyerek de természetesen a gyerek sokkal nagyobb felelősség.

Az örökbefogadás egy nagyon szép gesztus, ezt mindenképpen támogatni kéne. Mitől jobb örökbefogadó egy egyedülálló meleg személy mint egy meleg pár? Szerintem egy gyermek számára a biztonság, a szeretet a legfontosabb és nem az, hogy két apukája vagy két anyukája van. A gyermeknevelési ösztönt NEM szabad összeegyeztetni a szexuális orientációval. Ugyanúgy hetero kapcsolatban sem a család előtt szexel a papa meg a mama...

A gyerek nem befektetés. Nem azért kell nemzeni mert Budaházy Edda vagy Orbán Viktor megkér minket; nem is azért hogy majd 20-30 év múlva elvárjuk hogy rólunk gondoskodjon, hálából, mert felneveltük; nem azért mert több a családi pótlék, kevesebbet kell adózni meg jönnek a kedvezmények; nem azért mert dugni tudunk de védekezni nem; és nem is azért mert a többinek van, és a rokonok/barátok elvárása vagy bármi más nyomás miatt akkor csinálok én is.

Ha kicsivel több tudatosság lenne az emberekben, sokkal jobb lenne mindenkinek.

2019. jan. 22. 17:28
 9/20 anonim ***** válasza:
88%
utolsó: minden egyes szavaddal egyetértek, mi is így vagyunk párommal :) pacsi!
2019. jan. 22. 18:47
 10/20 anonim ***** válasza:
16%
de
2019. jan. 22. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!