Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha akit szeretek ahhoz nem vonzódom szexuálisan? Párkapcsolatban.
Figyelt kérdés
Egyik barátommal se feküdtem le viszont nagyon jó volt mindegyik kapcsolat. Egyszerűen meg ismerem őket mélyebben és nem tudok szexualisan közeledni.
Kapcsolaton kívül semmi ilyen gond nincs.
Ez normális? Más is van ilyen helyzetben? Gondolom melegeknel előfordul. Ha hetero lennék akkor nyilván komoly baj lenne
2019. jan. 19. 23:50
1/2 anonim válasza:
Ha ez a párodnak is megfelelő így, akkor semmi gond nincs vele.
Csak az lenne baj, ha ő többet szeretne, te meg nem.
2/2 anonim válasza:
Amíg nem volt semmi pasival nekem addig én is így álltam hozzá hogy de hát akit szeretek azzal hogyan fogok szexelni? Na hát ez amiatt van hogy ha csak szexelt vkivel az nem fontos számodra tehát egy kicsit kevésbé fontos mit gondol rólad mert úgy is csak egyszeri alkalom. Ha pedig a szerelmeddel vagy akinek meg akarsz felelni mindenben na ott már nem mindegy mit gondol rólad és félsz hogy nem tetszek neki és feleslegesen szerettél bele. 🙂 Nálam ez volt de szólj ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!