Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol tudnék találkozni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék találkozni a barátommal, ha meleg párként nem mehetünk sehova?

Figyelt kérdés

nos , az a problémám hogy nem nagyon tudok hol találkozni a bárátommal , eddig mindig a városban találkoztunk hétvégente és ott sétáltunk , meg egy erdőben ahol nem sűrűn jártal mások és ott tudtunk csókolózni meg ölelkezni , egyszóval egy meleg párként viselkedni .

De most ,hogy beköszöntött a hideg és néha havazik , nem mindig tudunk találkozni és ez baj mert így is ritkán találkozunk mert én hétközben nem érek rá. Egyikünkhöz se tudunk menni mert egyikünk szülei se tudják ,hogy melegek vagyunk. Szóval most nem tudom ,hogy hová tudnánk menni

2019. jan. 19. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Kor?
2019. jan. 19. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg vegyetek ki egy szobát valahol a városban. Vagy lehet 1 éjszakára lakást is kivenni nagyobb városban.
2019. jan. 19. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az egyikotok elmult 18 akkor menjetek alberletbe.

Engem 17 evesen elengedtek (diakmunkaval tartottam el magam) meg ott lakott a parom is xd

2019. jan. 19. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan haver valamelyikőtöknek, aki előtt nem titok és pár órára kölcsönadja a lakását?
2019. jan. 19. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szemelyes velemeny, de titokban egy kapcsolatot hosszutavon fenntartani kb lehetetlen, szerintem fokozatosan probaljatok meg elobujni es az megoldja majd az ilyen jellegu problemakat.
2019. jan. 19. 23:29
 6/7 A kérdező kommentje:
az 1. nek mondom hogy 18 vagyok ,ő 19
2019. jan. 20. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
pláza, mozi, étterem, közös ismerősök
2019. jan. 21. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!