Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak, mennyire fontos/számít az, hogy aktus előtt megnyalogassák az ánuszotokat?
Figyelt kérdés
2019. jan. 18. 00:30
1/12 anonim válasza:
aktiv vagyok de szeretem ha nekem is nyalogatják
2/12 anonim válasza:
én bi vagyok és "furcsa" passzív, mert nekem nem kellenek ezek a nyalogassák dolog. Csakis egyszerű szopás és dugás
3/12 anonim válasza:
Nem fontos, viszont én szívesen nyalom az aktívét. f bi
4/12 anonim válasza:
nekem nagyon bejön, segít ellazulni, és egy szép feneket nyalni is jó élmény. szerintem.
28f
5/12 anonim válasza:
Számomra nélkülözhető dolog, tetszik nyilván, de nem várom el :)
7/12 anonim válasza:
Nálam sem elvárás, persze örülök neki, de ha nincs elég egy kis ujjazás is.
9/12 anonim válasza:
Nem fontos és nem is várom el de jó érzés vagyis nekem bejött 27/f
10/12 anonim válasza:
Én passzív vagyok, szoktam orál közben a golyókat és lukat is nyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!