Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Él valahol olyan fiú, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Él valahol olyan fiú, akit nem érdekel az anális szex?

Figyelt kérdés

Réges-rég az volt a gyakoribb, hogy a korombeli fiatalok mind elítélték az anális szexet, ma meg természetesnek veszi mindenki, és mindenki be akarja magát nyomorítani az egyik kategóriába.

Létezik még olyan fiú, akár fiatal is, akitől ez távol áll?

2018. dec. 31. 22:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

Hát lehet én is elhajtanálak ha ilyenekkel szivatnál hogy te se aktív, se passzív, se uni nem vagy. :D

De komolyra fordítva a szót. Az anális szex melegeknél olyan mint heteróknál a vaginális szex, alapvető formája a szexnek. A közös hoki, orál és társaik az mind előjáték csak. Benne van a nevükben: játék. Nem szex. :D Jó persze lehet mondani, hogy orális szex, igaz, de az én szememben az akkor is csak játék.

Kérdezz meg egy heteró csajt, ő elviselné-e, ha a párja nem akarná megdugni. Vagy egy heteró pasit, hogy elviselné-e, ha nem dughatná meg a barátnőjét.

2019. jan. 1. 11:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem izgat az amál, csak az orál oda-vissza

25F pest

2019. jan. 1. 12:08
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem érdekel,pedig középkorú vagyok.Egyik oldalt sem próbálnám ki sosem.

És érdekes, eddig volt 3 komolyabb kapcsolatom, egyikben sem volt, és nem volt gond. Nem emiatt lett vége.

De nagyon nehéz így a párkeresés, mert úgy látom, ezen múlik, ezen dől el minden.:(

2019. jan. 1. 17:46
 14/19 A kérdező kommentje:

tegnap 11:14

Ezt te így gondolod, más meg másként. Ezek nem kőbe vésett szabályok.

2019. jan. 2. 21:14
 15/19 A kérdező kommentje:

tegnap 17:46

Az a média hatása, hogy kötelezőnek érzik a fiatalok, hogy ezt csinálni kell. Pedig dehogy kell.

Mindenki azt csinál, ami jólesik neki.

2019. jan. 2. 21:15
 16/19 A kérdező kommentje:

Akkor ízlés szerint aki az anális szexet nem szereti, azt nem kell homoszexuálisnak nevezni.

Nekik nincs nevük, csak van ez a szokásuk.

Vagy a homoszexualitást nem kell a heteroszexualitás mintájára megfelelőket gyártani.

Nem kell másolni a heterókat.

2019. jan. 2. 21:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze nem kell másolni őket, meg mindenki azt csinál amit akar, csak ne legyen meglepődve az illető, ha valaki egy örömforrásról nem akar lemondani. Mint írtam egy csaj is vágyik behatolásra meg egy pasi is, es nem azert mert ez megy a tévében vagy mert társadalmi elvárás, hanem mert jó. Vannak kivételek a heteróknál is, nem mondom, de a jóról kevesen mondanak le. Egy férfi részéről a tabuként kezelt anális játék pedig a szemérmesség jele, a vágy elfojtása, csak azért, hogy ne essen csorba a maszkulinitásában. En ezert se sem tudnám elfogadni ha a párom mellozni szeretne az analt, egyfajta gát lenne, mintha nem merne elottem megnyilni teljesen.
2019. jan. 3. 14:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem kifejezetten taszít.Természetesen senkit nem ítélek el,akinek ez okoz örömöt,de sosem érdekelt.Lehet kevesen vagyunk így,de nem vagy ezzel egyedül.
2019. jan. 3. 22:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyunk kevesen, inkább ez a többség.
2019. jan. 5. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!