Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak! Ti hogyam szeretitek a nemi szőrzeteteket/ fanszőrötöket?
Figyelt kérdés
Hogyan-mennyire borotváljátok? Azon kívül hogyan szereti a partneretek? Szex közben nem zavarja a feneketeket?2018. dec. 25. 20:06
1/10 anonim válasza:
Én 3mm - re nyírom. Soha nem kopasz, az nem jön be. Szeretem ha a partnerem is szőrös.
2/10 anonim válasza:
Nekem nagyon erős és sok szőröm van,én elől hátul borotválom.
5/10 anonim válasza:
Én egyre ritkábban nyírom, néha ha már nekem is sok, akkor lenyírom pár mm-re. De a barátomat pl zavarja, ha nagyon rövid a szőr, mert nehezebb kiszedni ha a szájába kerül. :D
Én a fenéknyírásról letettem, mert irtóra viszket utána.
Akinek meg túl szőrös vagyok az így járt. Vagy ha nagyon bejön az illető, akkor lenyírom magam esetleg... Viszont magamtól tényleg csak ritkán.
6/10 anonim válasza:
Én csak rövidre szoktam nyírni. Néha a szélét teljesen leborotválom esetleg.
7/10 anonim válasza:
Nyírni szoktam, kb 1 cm-re, jobban tetszik, ha van szőr...
8/10 anonim válasza:
Csupaszra borotválom, máson is azt szeretem.
10/10 anonim válasza:
passziv partneremen is a naturt szeretem mindenhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!