Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire különc fétis a fat fétis (kövérség fétis)?
Hát nem tudom. Szerintem azért annyira nem gyakori. Úgy kell vadászni az ilyen érdeklődésű embereket amennyire én tapasztalom.
Pedig egy szép bendő nagyon szexi
Grommr pont com
Több ezer ember van fent.
Olyan jó lenne ha magyarok közt is elterjedne ez a dolog
4-es vagyok, 5-ösnek: Azt hiszem nekem már picit sok az, de másoknak biztos nagyon bejön. :)
12-esnek: szerintem gyakorinak gyakori, mert ha kiteszel egy dagi képet mindjárt rámozdulnak hatvanan, csak hát úgy vagyunk vele, mint mindenki más minden mással, hogy azért minden égből pottyant random emberrel nem fogjuk megtalálni a közös hangot. És így már tényleg nehéz.
Én például nem vagyok az a tipikus hájfétises (bocs, ha kicsit így rossz helyre tévedtem), nekem csak elegem van ebből mániákus szálkásítunk, kockásítunk, ki a bordánk, ki az erünk őrületben, nekem bizony egy egészséges, fognivaló, markolható, jó húsban lévő srác, esetleg egy helyes kicsike pocakkal, jobban megindítja a fantáziám, mint a tipikus konditermi végstádium. Egyébként kicsit hasonlóan gondolkodok, mint a heteró fiúk a lányok alkatával kapcsolatban.
Teljesen átérzem 16 os :)
Szerintem a "ritkaságot" azért is lehet tapasztalni mert lehet hogy valaki rendelkezik ezzel a fétissel de vagy nem tudja hova tenni vagy nem akarja elfogadni.
Illitve azért nem 1-2 olyan sztorit hallani hogy a pár feederek visszaél a helyzetével és már-már hízásra kényszeríti ilyen-olyan módon a feedet, gainert ami azért valljuk be elég undorító dolog más részt egy olyan embernek/gyereknek aki ismerkedik ezzel a fétissel eléggé elrémítő lehet.
Azért ez a fétis illetve a feeder kapcsolatokban nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt hogy ne alakuljon ki egy alá-fölé rendeltségi viszony illetve azért morálisan is nagyon ott kell lenni hogy tudja az ember hogy mi az ami még belefér és mi az ami már túl van egy határon és csak a fantázia szintjén van létjogosultsága.
akkor én sajnos bele tartozok a ritkaságba mert meleg is meg dagi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!