Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak ők az esélyesek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ők az esélyesek?

Figyelt kérdés

Csak kétféle pasi jön be mindenkinek??

Vagy a kisfiús vékony fiúk, vagy a 6 pack, +18 cm-s macsó fiúk?

Vagy csak én látom így?

2018. dec. 19. 22:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos a többségnek igen magasak az elvárásai és nem csak az alkalmizóknak, hanem a kapcsolatot keresőknek is.
2018. dec. 19. 22:18
 2/14 anonim ***** válasza:
3%
Valahol olvastam hogy idei felmérés alapján a mackósabb pasik jönnek be a nőknek. Nem tudom a felmérés igaz-e, de mindenesetre én egyetértek vele. Számomra egyik általad leírt típus sem vonzó. A vékony kisfiúkat meg sem lehet ölelni, sem összebújni velük. Egy férfinak legyen alakja. Legyen férfias.
2018. dec. 19. 23:04
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az átlagos fiúk is bejönnek. Az egyetlen típus ami nem vonz a "macik".
2018. dec. 19. 23:47
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Nekem a kisfius csipasz passzívok jö nek be , de nekem os lockas a hasam majdnem 2 meteres vagyok es a méretem is elég nagy , de többnyire bejövök a twink passzívoknak.
2018. dec. 20. 06:55
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Egy férfin legyen mit ölelni, a nyunyók összeroppannak, ha az ember meg akarná ölelni őket.

A macsók, vagy magukat annak tartók pedig el vannak szállva maguktól.Pedig nem ártana, ha nem a 18+ mérettel, hanem némi intelligenciával rendelkeznének.

Menő mobil, parfümfelhő,de szipog egyfolytában, mert egy rohadt pézsére nem futja neki.Ha megszólal,suk, sük, és dugunk vazze, ez van....Macsók....

2018. dec. 20. 07:53
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
Előttem szóló: Nagyon ott vagy, egyet értek veled! :D
2018. dec. 20. 08:17
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

5

Én is a macsó kategóriába tartozom, mégse vagyok kőagyú idióta ... Igen ki vagyok gyúrva eléggé, szeretek parfümöt használni még az edzőteremben is, és adok az öltözködésre is. Egyetemet végzett srác vagyok mindezek ellenére akivel egy csomó elvont dologról is lehet beszélgetni. És mégis úgy gondolom, hogy a meleg világban a mi típusonk a legelcseszettebb, mert szinte csak a nyunyóknak jövünk be, a hozzám hasonlók még nem keresnek olyat mint én. Nekem meg a nyunyók nem jönnek be mert mindezek tetejébe hiába vagyok macsós az ágyban full passzív vagyok :-DDD így történt az , hogy már 2 éve nem szexeltem. A falat kaparom mert iszonyú kangörcseim vannak néha , de nem fogok megdugni egy nyunyót csak emiatt.

2018. dec. 20. 08:33
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

" 7 "

Kedves Barátom !

Az " 5 " ös vagyok.

És nem általánosítottam, most pedig elnézést kérek Tőled és akiket akaratlanul ezzel megbántottam. Nem az értelmes és ápolt korodbeliekre és izmos, jóképű férfiakra írtam.de sajnos, azok, akik páváskodnak, a többsége díszlet - életet él.Becsülöm, hogy Te nem vagy ilyen és kívánom, találj olyat,akivel megoldódnak a kangörcseid :)

2018. dec. 20. 08:52
 9/14 anonim ***** válasza:
51%
Én nagyon vékony vagyok és nekem csak a vékony passzívak jönnek be. Azt én is látom, hogy magához mérten mindenkinek magas az elvárása...
2018. dec. 20. 09:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolom, hogy szinte mindenkinek magasak az elvárásai. Bár az, hogy kinek mi a "magas" az nagyon változó lehet.

Nekem pl. pont nem ez a két kategória jön be. Sokkal jobban szeretem a szeretnivaló, macis férfiakat.

2018. dec. 20. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!