Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy biszex fiú ennyi ideje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy biszex fiú ennyi ideje jár velem akkor lehet komolyabb is belőle?

Figyelt kérdés
A barátommal egy éve járunk ő biszex, én meleg vagyok. Eddig tényleg érzem, hogy szeret, mert a szüleinek is bemutatott, odafigyel rám, ilyen fiút még melegben is nehéz találni. Csak az a gond, hogy nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy esetleg összejön majd valami lánnyal, vagy majd megakar nősülni, gyereket szeretne. Mert még nem hallottam olyanról aki fiúval maradt, és most is van egy lány aki próbálja meghódítani. Megmutatta magától, hogy nem írt neki vissza semmit, de mivel ő nem meleg elcsábulhat.
2018. dec. 18. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy veled jött össze, nem egy nemet "választott", hanem egy személyt. Ha egy lány el tudja csábítani, akkor az azt jelentené, hogy valami nem okés köztetek. Téged meg ennyierővel bármelyik pasi elcsábothatna. Próbálj meg 100%-osan bízni benne, különben pont ez a bizalmatlanság lesz az, ami megöli a kapcsolatotokat.
2018. dec. 18. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek igaza van a bizalom nélküli kapcsolat halott, olyan mint a szárnyaszegett sas.
2018. dec. 18. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatban akkor jelenik meg a harmadik személy, ha az eredeti kettő között már nem működik minden jól.
2018. dec. 18. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én bi vagyok a párom meleg, tervben van a gyerek... (még rímel is.. Haha)

Mellesleg ez nem orientációtól függ... És lehet gyerek.

2018. dec. 18. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!