Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismeritek az intenzív orgazmus masszázst?
Figyelt kérdés
Sajna nem tudom a nevét. Egy sráccal csináltam régebben. Nagyon brutál élmény volt. Csak a farkammal csinálta a dolgot, de életem legnagyobb orgazmusa. Sajna a srác azóta törölte a mailcímét, így hiába kerestem. De most újra eszembe jutott, hogy jó lenne csinálni. Ő így hívta. Nem tudta a nevét. Sokáig utáltam magam érte, mert első fiús élmény ez volt és nagyon nagyon jó. Most újra előtört belőlem.2018. dec. 17. 17:20
2/3 anonim válasza:
Régen volt egy kérdés ilyesmiről. Brutálisan nagy orgazmust írt le egy srác. Sajna törölte magát vagy őt pedig izgalmas lehet. De mondjuk te meg tudod mutatni hogy mit csinált veled? Mert ha igen, akkor lehet megcsinálom fordítva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!