Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A passzív az csak kapja? Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A passzív az csak kapja? Az aktív az csak adja? Vagy hogy van ez nálatok? És miért?

Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ahogy mondod és még van az uni aki kapja. A miért meg fene tudja. Miért szereti Pisti a pirosat és Béla a sárgát.
2018. dec. 16. 21:36
 2/5 A kérdező kommentje:
De aki aktív, az soha nen lesz passzív? Nem úgy megy ez az ágyban, hogy most én téged aztán te engem, hogy mindketten adják is meg kapják is?
2018. dec. 16. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a meleg szexuális vágyak nagyon bonyolultak. Sokszor még én mint meleg se tudok azonosulni azzal amit a másik képzel el az ágyban szex címszó alatt. Ezért is jön össze a melegeknél ritkán a normális szex :D
2018. dec. 16. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert

Ezt akarjak

2018. dec. 16. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En aktiv vagyok de nem lennék passzív én azt nem élvezem, de volt partnerem aki meg csak azt elvezte a pasziv szerepet
2018. dec. 17. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!