Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerintetek mi a jobb? Az alkalmi vagy egy fix szexhaver?
Fix lenne a jó...
Egy fiatal fix partner...
De...
A fixet szeretem, bár ahhoz, hogy fixszé váljon, kell egy első alkalom, ahol kiderül, hogy csak alkalmi szexhaver volt, vagy fix lesz. 😉
Egy fix nagyon jó. Nem kell kérlelni, unszolni, hogy naaaaa, gyere már végre, talizzunk, hanem ha kedvünk van talizni, csak az időpontot kell egyeztetni, és újra azzal lehetek, akit már valamennyire ismerek.
És ahogy egyre jobban ismerem, egyre jobban fedezem fel a testét is, meg talán lelkileg is. Volt már pár srác, akiből így a szex mellett nagyon jó barátom is lett.
Igaz, viszont a búcsú / szakítás annál fájóbb a végén, minél jobban megszerettem... 😢 Sajnos már jó másfél éve, hogy egy szuperszexi, csodás farkú srácnak nem kellettem már többé, azóta is csak alkalmi szopások voltak...
Ha lenne egy izmos, huszonéves srác Budapesten, aki érzéki és türelmes velem, akkor megbecsülném, hogy van, nyilván így egy jól bevált fixet "tartanék".
Az alkalmiknál úgy érezném, gyártósori dologgá válna a szex, én meg nem akarok emiatt kiégni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!