Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik az a korosztály amelyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az a korosztály amelyik már évei száma miatt is inkább taszít, mintsem bármibe belemennétek vele?

Figyelt kérdés
Persze felső korosztályra gondolok. Másképpen: van e olyan életkor ami kizárja, hogy valami is megtörténjen köztetek?,
2018. dec. 8. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

23 éves vagyok és papíron olyan 18-26 évesek között keresgélek, de 30 fölé nem mennék az biztos.

Egyszerűen nem vonzanak.

2018. dec. 8. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Én 18 vagyok, párkapcsolatot keresek és nálam a korhatár, amit beállítok társkeresőn az 28. Az elején e fölött is barátkoztam volna (nem barát extra, csak sima barát, max ha nagyon jól kijövünk és szimpatikus, akkor több is), de akik idősebbek nagyon nyomultak szexuálisan, próbálták erőltetni, rábeszélni, még az is, akivel kb egy hétig normálisan lehetett beszélgetni. Emiatt már nem is barátkozom korhatáron kívül, meg amúgysem tudnám, hogy magam miatt érdeklem vagy csak amiatt, hogy fiatal vagyok.
2018. dec. 8. 13:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinte válaszokat. Engem kicsit elszomorít. Pedig tudtam, de titokban bizakodtam.
2018. dec. 9. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Perpillanat a kibokrosodott nyakazatú huszonéves taknyos korosztály vénültebbnek néz ki a saját leharcolt lobogó nadrágos apukájánál, szóval nem tudom, marad-e ló, amire felüljetek...
2018. dec. 10. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Téged melyik korosztály érdekel és miért? Mire vágysz és hogyan képzeled el? (Azért kérdezem, mert nem mindegy, ha kapcsolatot, barát extrát vagy alkalmit keresel.)

Párkapcsolat nagy korkülönbséggel 18-23 évesekkel szinte kizárt, hiszen szinte mindenki a saját korosztályával jön ki a legjobban, velük van a legtöbb közös.

Barátság összejöhet, ha nem csak a szexről tudsz beszélni, és ha kialakul a barátság, egy bizonyos szintű kötődés, akkor abból akár extra is lehet.

Alkalmiba szerintem főleg csak az igénytelenebbek mennek bele ebből a korosztályból nagy korkülönbséggel, akik szinte bárkivel összefekszenek, ha elég nagy a f*rka.

2018. dec. 10. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!