Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a planetromeon vagy bármely másik meleg tarskeresőn fent lenni? Van valakinek jó tapasztalata velük?
A kérdésem általanosságban a meleg társkeresőkre vonatkozik, de nyilván a romeo a legismertebb, leggyakrabban használt oldal/app nekünk melegeknek.
Nem alkalmi szexuális együttlétek találása volna a célom, inkább számomra érdekes emberek megismerése, párkapcsolat találása, ezek azonban fél év teljesen elkerültek, csak a csalódások, átverések, játszadozások mentek (tali előtti eltűnések stb)...
21 éves fiú vagyok, többször voltam már fent romeon, grindr-en és 1-2 másik meleg oldalon is, de semmi jót nem hoztak az életembe.
Bárkinek volt már jó tapasztalata bármelyik oldallal?
Helló! Aki párkapcsolatot keres a planetrómeón, az szerintem gyakran érzi úgy, hogy semmi értelme fent lennie, és ezt a magam nevében is mondhatom. Rengeteg a kamus, a komolytalan, a felszínes, és még sorolhatnám. Én mindig csak időszakonként voltam fent, mert általában hamar elegem lett az ottani mentalitásból. Mégis ott találtam rá a páromra, és ha nem vagyok fent akkor, valószínűleg soha nem ismertem volna meg... Szóval érdemes fent lenned, a sok idióta ellenére is.
Ami a Grindr-t illeti, én sose próbáltam, egy barátom használta, de túl sok jó nem származott belőle.
Kitartás! Nekem is a 20-as éveim második feléig kellett várni, mire összejött, amit mindig is kerestem. Ha mázlid van, neked hamarabb összejön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!