Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ahol a piszoárok között nincs elválasztó fal szoktatok oldalra pillantani? Tudtok úgy is pisilni ha melléd áll valaki?
Nagy ritkán odapillantok.
És nem zavar ha valaki mellettem áll.
De az se ha megnézi!
Engem nem zavar ha megnézik a farkamat. Tudok tőle pisilni, és ha észreveszem, hogy néz valaki, még "segítek" is, hogy többet lásson.
Persze én is nézelődök, és jó érzéssel tölt el, ha "segít" az illető látni.
Én ha tehetem mindig piszoárhoz megyek. Sokkal gyorsabban végzek, mintha a fülkében kéne szerencsétlenkedni, és nem is kell hozzáérnem az undorító budiajtóhoz, amivel nem mellesleg utána az ezredest fogom meg...
Ha valaki néz, nézzen, én már nagyon régóta nem zavartatom magam sehol, látom is, hogy nézegetnek, ez van, ilyen az ember, kíváncsi a másikra, akkor is, ha nem érdekli.
Öltözőben, zuhanyzóban, strandon, nudin, szaunában tök mindegy hol, én nem takargatom magam, és nem zavar ha néznek.
24
En nem szeretem az ilyen wc-ket.
Egyszer ugy megijesztett valaki aki mellem allt hogy veletlenul lehugyoztam az illetot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!