Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk ahol a piszoárok között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ahol a piszoárok között nincs elválasztó fal szoktatok oldalra pillantani? Tudtok úgy is pisilni ha melléd áll valaki?

Figyelt kérdés
Engem zavar ha mellém áll valaki, de nem bírom ki ne pillantsak od egy pillanatra milyen van neki. Más is van így ezzel?

2018. dec. 2. 11:25
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim válasza:
94%

Nagy ritkán odapillantok.

És nem zavar ha valaki mellettem áll.

De az se ha megnézi!

2019. jan. 8. 22:44
 22/56 anonim válasza:
82%
En ezt hivom sakk-mattnak. Ha csak ketto piszoár van egymás mellett, es nincs elvalaszto, akkor inkabb varok amig egyedul leszek. Ha legalabb harom van, es egy ember van az egyik oldalon, akkor a masika megyek, en ezt kicsit etikettnek veszem, hogy harom kozul nem a kozepsohoz megyek. Ha meg ketten vannak, es mind a ket szel foglalt, akkor, akkor nem megyek a kozepsobe. Szoval vagy egy piszoar helyet hagyok, ha nincs elvalaszto, vagy varok, vagy bemegyek a kabinba :)
2019. jan. 16. 17:55
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
Én ha van lehetőség sunyiban odapillantok, de általában elfordulnak annyira az emberek tőled hogy ne lásd, ha elleneznék hogy odanézz. Magamtól nem állok közvetlen senki mellé, de nem bánom egyáltalán ha mellém áll valaki
2019. márc. 9. 23:42
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar ha megnézik a farkamat. Tudok tőle pisilni, és ha észreveszem, hogy néz valaki, még "segítek" is, hogy többet lásson.

Persze én is nézelődök, és jó érzéssel tölt el, ha "segít" az illető látni.

2019. márc. 10. 12:42
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Én ha tehetem mindig piszoárhoz megyek. Sokkal gyorsabban végzek, mintha a fülkében kéne szerencsétlenkedni, és nem is kell hozzáérnem az undorító budiajtóhoz, amivel nem mellesleg utána az ezredest fogom meg...

Ha valaki néz, nézzen, én már nagyon régóta nem zavartatom magam sehol, látom is, hogy nézegetnek, ez van, ilyen az ember, kíváncsi a másikra, akkor is, ha nem érdekli.

Öltözőben, zuhanyzóban, strandon, nudin, szaunában tök mindegy hol, én nem takargatom magam, és nem zavar ha néznek.

24

2019. ápr. 13. 18:16
 26/56 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem ha néznek soha nem is takarom magam
2019. ápr. 13. 23:07
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
volt hogy srác mellém állt és nézett nem zavart még hosszan huzogattam is had élvezkedjen
2019. ápr. 23. 07:42
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem zavar, ha odanéz az illető ! Sőt akkor én is megnézem az övét, és egy mosollyal nyugtázom, főleg, ha látványos !
2019. máj. 13. 12:13
 29/56 anonim ***** válasza:
90%
Nem zavar, de néha van nemvárt helyzez. Múltkor beállt mellém egy elég kiváncsinak tűnő fiu. Volt vagy 10...11 éves 😀
2019. jún. 6. 18:27
 30/56 anonim ***** válasza:
84%

En nem szeretem az ilyen wc-ket.

Egyszer ugy megijesztett valaki aki mellem allt hogy veletlenul lehugyoztam az illetot.

2019. aug. 20. 02:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!