Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit vegyek neki ajándékba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki ajándékba?

Figyelt kérdés

Igazából nagyon tetszik egy srác (osztálytársam), néha tesz felém olyan félreérthetőbb jeleket, de nem tudom biztosan, hogy meleg/bi-e. Meg persze én is neki, de mindketten félénkebbek vagyunk. Karácsonyra megbeszéltük (barátilag csak) hogy veszünk egymásnak valami ajándékot. Mivel tudnék még egy picit ráerősíteni, ami esetleg utalna arra hogy bejön nekem?

(Persze az is lehet, hogy hetero és csak én képzelem be magamnak az egészet, ő pedig csak barátként közeledne felém)

17f

2018. nov. 28. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Análzuhany..?
2018. nov. 28. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😂
2018. nov. 28. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki könyvet, ami valamilyen meleg témát boncolgat. Pl. : Túl a barátságon , könyvben és filmben is szuper.
2018. nov. 29. 01:03
 4/6 anonim válasza:
100%

A konyv jo otlet de en ezt ajanlanam Simon ​és a Homo sapiens-lobbi a konyvet nem olvastam,de a filmet lattam es jo volt

[link]

2018. nov. 29. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt vegyük figyelembe, hogy meleg témájú könyvet venni valakinek ajándékba, az nettó coming out. De minimum átjön belőle az, hogy az illetőről feltételezel valamit. Semmiképpen nem ajánlanám, hacsak nem vagy teljesen biztos az identitásában.
2018. nov. 29. 19:18
 6/6 A kérdező kommentje:
A könyv jó ötlet, bár lehet valami olyat választok amiben csak mellékszálon van jelen meleg dolog.
2018. nov. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!