Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsö alkalom? HELP! (Aktív)
Sokáig örlödtem, hol jobban, hol kevésbé, de kipróbálom férfival. Vagyis hogy pontositsak, transzival.
Elég régóta felfigyeltem már rá, sokat fantáziáltam, de nem mertem vele felvenni a kapcsolatot, de eröt meritettem, ugy tünik kölcsönös a vonzalom, mert megbeszéltük, hogy eltöltünk egy éjszakát :)
Hát nem merem elmondani neki hogy én még korábban nem voltam semmilyen kapcsolatban férfival, sem transzival. Attol félek akkor elhajtana, de mivel nincs tapasztalatom nem akarok lebögni sem elötte. Kérhetnék tippeket, mire kell oda figyelni? Nagyon tetszik, és nem lesz még egy esélyem, ezt kell megragadnom. Elöre is köszönöm. 25F
Nem dugtál még?
Ugyan úgy kell mintha lánnyal csak sokkal jobb lesz
#2 Már miért lenne természetellenes két férfi szerelme?
Életembe nem láttam szebbet két férfi szerelménél. Írd be youtube-ra hogy adventuresofzacandb és rájösz miért mondtam ezt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!