Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek Whisper Ton meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Whisper Ton meleg?

Figyelt kérdés
Ki tudnám nézni belőle de egyszerűen nem tudom! Csak a biztos válaszokat fogadom el!

2018. nov. 25. 17:02
 1/8 anonim válasza:
93%
Igen
2018. nov. 25. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Csak a biztos válaszokat fogadom el."

Biztos választ maximum akkor kapsz, ha odamész és megkérdezed tőle.

Egyébként, szerintem meleg.

2018. nov. 25. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Hehe, én anno ismertem őt személyesen...

Lehet h az, de szerintem ez az ő dolga.

2018. nov. 26. 23:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Több helyen is láttam nála szivárványos dolgokat meg a legutóbbi tik tokjában hátul feltűnt 2 meleg zászló is!
2018. nov. 28. 16:41
 5/8 anonim válasza:
73%

Lehet meleg, és?

Teljesen mindegy

2018. nov. 29. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom,igazából nem követem a srácot,néha-néha megnézek 1 videóját,de szintén furcsállom a viselkedését,lehetséges,hogy meleg...

Persze az igazságot csak is Ő tudhatja,addig amíg nem mondja jobb nem is agyalni ezen.

Utolsó pedig lehetne kicsit illemtudóbb is,ha esetleg nem tudnád ez az oldal azért van,hogy kérdéseket tegyenek fel az emberek.

2018. nov. 30. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Aha. Én legyek illemtudó, de mások legbelsőbb magánügyében vájkálni az oké. Szóval ha azzal jövök hogy valamelyik híresség szereti e a seggbekukit, az rendben van, mert az kérdés..... Le lehetne más kopni arról hogy mások kivel szeretnek dugni.
2018. dec. 1. 14:48
 8/8 anonim válasza:
0%
bu*i! :)
2019. nov. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!