Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti ilyenkor mit csináltok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ilyenkor mit csináltok, ha ilyen van?

Figyelt kérdés
Mára beszéltem talit egy sráccal. De a viberen arra nem képes, hogy elolvassa pedig online van. Az ilyen (ha pl rád ír később, mert mondjuk újra vágyna egy farokra) srácokkal (és egyre több ilyen van) ti mit csináltok? Tiltjátok? Vagy mit? Nem értem soha hogy előtte még normális majd jön a bumm és már választ se ír. Vagy amikor elolvassa és úgy nem ír. Szóval ti hogy szoktátok?

2018. nov. 18. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam tiltani az embereket - ha amúgy sem ír, minek. Ha meg meggondolja magát, és ír kondjuk 1 hét múlva, akkor csak simán törlöm az üzenetet anélkül, hogy elolvasnám. Nehogy már az legyen, hogy én tiltottam őt :D Csak ugyan úgy ignorálom cserébe ahogy ő engem.
2018. nov. 18. 14:22
 2/2 Buran ***** válasza:
100%

Egyre több ilyen van, hogy az utolsó pillanat tűnik el, majd egyszer csak visszatér, mintha semmi sem történt volna.

Én onnantól fogva ignorálni szoktam, nem törődöm az üzeneteivel és ennyi. Ha nagyon jó kedvem van, akkor adok egy második esélyt, de általában nem éri meg.

24/F/m

2018. nov. 18. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!