Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány évesen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen volt az első srác? Hány éves volt és honnan ismeretétek?

Figyelt kérdés
Nekem az első fiú egy 28 éves volt én voltam 15 és chatről ismertem meg és nagyon jó volt.

2018. nov. 17. 00:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
14 év felett semmi nem tiltja és azért ne feledd, hogy ők választották a partnert... Érdekes mikor 14-15 éves lányok a discoban sz-pnak huszonéves srácokat azon nem akad ki senki.
2018. nov. 18. 19:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyakoriról volt egy asszem akkor 27 éves vékony srác. Én 16 voltam. A mai napig ír néha. Nagyon aranyos volt. Nem volt helyes de mégis volt benne valami. Utólag tudom csak, hogy nagyon szerencsés vagyok, mert sok fura storyt hallottam itt is meg máshol is. Ő ellátott sok tanáccsal plusz nagyon jó farka volt. Azonban ami a legfontosabb, hogy nem úgy tekintett rám, mint egy húsra akivel... Szeretgetett, simogatott, istenien smárolt és mellette jóarc volt.

Utána amúgy 25, 23, 16 éves partnereim voltak eddig, mert nem naponta szexelek pasikkal. Mindegyik más volt. Kb csak arra kellettem nekik, de előadták, hogy mást akarnak. És élőben meg már használtak csak. Nagyon elkalandoztam, bocsánat, de kicsit lehangoló ami megy.

2018. nov. 18. 19:32
 13/14 anonim válasza:
100%
16 évesen, ő 17 volt. Másfél hónap párkapcsolat után feküdtünk le először. Azóta 17 lettem, ő meg 18 és együtt vagyunk :)
2018. nov. 20. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
15 a koleszból.
2018. dec. 11. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!