Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki meleg annak soha semmilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki meleg annak soha semmilyen körülmények között nem áll fel nőre?

Figyelt kérdés

2018. nov. 15. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Nem vagyok kompetens, de nem hinném hogy ne állna fel.
2018. nov. 15. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Aki meleg, annak nem a nők tetszenek, hanem a férfiak, ergo egy női test látványa nincsen rájuk izgató hatással, szóval, nem, nem áll fel nekik nőre.
2018. nov. 15. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Időpont ma 18:27

Ha férfi vagy, akkor neked feláll egy férfira? Nem hinném, hogy nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018. nov. 15. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Most írnám, hogy pont fordítva működnek, mint hetero társaik, de ez így elég támadóan hangzana,, :d

Kb. annyira érdekli őket a női test látványa, mint mondjuk engem. Okés, nyugtázom, ha látom, ha valakinek szép alakja van vagy stílusos, de ennyi, tök közömbösek, hetero lányként nem létesítenék semmilyen szexuális kapcsolatot velük, ennyi. Szerintem hasonlóan gondolják a homoszexuális férfiak is.

2018. nov. 15. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ember, annyi féle reakció. Meleg vagyok, szexuálisan nem vonz egy nő látványa, de ha pl. hozzáérne a farkamhoz, akkor tuti felállna. Nem azért, mert szexuálisan felizgatna maga a nő, hanem magától az ingertől. Nálam így működik, de másoknál meg még ilyen inger hatására sem állna föl.
2018. nov. 15. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egész biztosan nem, látványtól tuti nem (bár egy férfi test puszta látványától se áll fel), testi kontaktól nyilván mocorogna kicsit. Ha bárhol látok videón ilyen sztriptízelős vagy pucérkodó nőket, nekem az inkább csak vicces, ahogy himbálózik a cicijük, de nem izgató, az ilyesmin mindig jókat röhögök. :D
2018. nov. 15. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De nem ám.
2018. nov. 16. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Egy ismerősöm meleg de van felesege és gyereke..valahogy osszehozta:))
2018. nov. 16. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!