Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz a cipő/ zoknifétis?
nekem is tetszenek a cipők
szerintem nincs vele semmi baj, ha nem kattansz rá teljesen, kizárva minden mást
Én a feszülős cuccokkal vagyok így magamon :)
Egy jó leggings meg egy feszülősebb felső és kész vagyok tőlük :D
Szerintem nem gáz.
Nálam is van ilyen fétis viszont én a sport/deszkás/slipon cipőkre (amik ilyen fiatalosabbak) bukok de kizárólag akkor ha már van egy erősebb lábszaga. Cipők után meg még bejön a zoknik szagolgatása is. Volt egy spanom akivel lábfétiseztem régebben és szagosabbnál szagosabb cipő/zoknit gyártottunk egymásnak és még néha cserélgettük a zoknijainkat is kimosás nélkül, sajna a cipőt nem tudtuk mert nekem 45-ös lábam van neki meg 41. (26F)
Nem gáz!
Én is imádom a szép fekete elegáns zokni+cipő párosítást egy klassz pasin!
Nem, nekem is nagyon bejönnek a cipők. Nike, Adidas leginkább. Nehezen tudok uralkodni magamon, ha valakin jó cipőt látok. :D
27F
Ez a gáz jelző mit jelent? Azt, hogy nem az a fontos, hogy te mit gondolsz, hanem hogy mások mit gondolnak?
Számomra nincs ilyen jelző, hogy gáz, és emberileg nullának tartom azt, aki bármire ezt mondja - mert nincs önálló gondolata, a csürhe gondolkodik helyette, és ő azt fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!