Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nap hányszor maszturbáltok? Szoktatok közösen valakivel snapchaten például? 18/f
Egy nap négyszer is akár.
Rég láttam már pinát:D
29F
Szia. Elolvastam a kérdésedet. Gondoltam megérdemled, hogy valaki válaszoljon rá.
Először is, van mikor egy egész héten keresztül nem maszturbálok, de van olyan is, mikor minden egyes nap legalább háromszor magamhoz nyúlok.
Másodszor pedig, hogy biztos vannak, akik közösen maszturbálnak snapchaten, de ennek megvannak a maga veszélyei. Hiszen ha a másik ember készít egy screenshot-ot, akkor azzal bármit csinálhat. Akár feltöltheti a netre, vagy akár szétküldheti mindenkinek. A legrosszabb pedig az, mikor megtartja, és vagy 2 évig visszanézegeti, majd maszturbál rájuk egy jó nagyot.
Szerintem a közös snapchat-es maszturbálás helyett jobb, ha inkább egy közös szeretkezést/szexet tartotok egymás között. Vagy ha nem olyan az adott kapcsolat, akkor egymás mellett való önkielégítés.
Remélem tudtam ezzel választ adni a kérdésedre. Ha esetleg sértőnek találnád a válaszomat, akkor sajnálom, nem ez volt a szándékom ;)
Változó nekem is, munkámban mennyire fárasztó napom van, napközben milyen impulzusok érnek stb...
Közösen nem szoktam verni mással, sem élőben, sem neten keresztül, nem tudok lejjebb adni azon hogy érzelmekkel menjen ez a dolog (próbáltam, nem megy :D)
2-es, csak kíváncsiságból... Miért a legrosszabb "mikor megtartja, és vagy 2 évig visszanézegeti, majd maszturbál rájuk egy jó nagyot."?
Ez neked miért gond? Mármint, téged hol érint az, hogy valaki a 4 fal között, egymagában mire gondol/mit néz maszturbálás közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!