Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szükségem lenne egy derék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem lenne egy derék szűzoltóra, hol keressem?

Figyelt kérdés
18 éves budapesti srác vagyok és nagyon szeretnék már valami partnert találni. Úgyérzem mostmár itt az ideje átesni az elsőn. Hol találjam meg a megfelelő partnert?
2018. okt. 28. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Én nyár eleje óta tervezem, de akik írtak itt-ott azok mind husik (nekem már a kis poci is az, mivel én vékony vok és lapos a hasam), vidékiek vagy 40 felettiek vagy szőrös pasik voltak. Szóval nem egyszerű. JA és mivel vékony vagyok azt hiszik passzív, de aktív vagyok. Hát na. Ez nehéz terep, de izgat sráccal nagyon, cska nem akarom, hogy olyan legyen aki nem okés legalább testre. Az arc érdekes annyira nem érdekel.:D
2018. okt. 28. 23:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyet keresek. De lehet idősebb is :). 25/f/p
2018. nov. 2. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jó lenne és viszonoznám is. 17f
2018. nov. 16. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!