Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan mondjam el osztály...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el osztály társamnak?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el osztálytársamnak, hogy szeretném megmaszírozni talpát? Az a lényeg, hogy ne nézzen melgegnek? Kössek fogadást?

2018. okt. 19. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont a talpát szeretnéd megmasszírozni? Hogy jött a vágy, hogy osztálytársad talpát masszírozgasd?
2018. okt. 19. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
biztos szép talpa van. valamiért csak megfogta a kérdezőt :)
2018. okt. 19. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Láb fétis
2018. okt. 19. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
#5 én, és le is nyalnám
2018. okt. 19. 23:08
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
kinek van szép talpa? :)
2018. okt. 20. 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Jóban vagy a sráccal, akinek a lába érdekel? Mert ha igen, és bízol is benne, akkor szerintem nyugodtan megkérdezheted erről, ha épp nincs ott más aki hallja ezt. Egy masszírozás nem olyan nagy dolog. Amúgy nagyon hasonló helyzetben voltam én is pár éve, mert nekem szintén volt egy osztálytársam, akinek szerettem volna a lába közelébe jutni, de nem mertem neki elmondani ezt. Pedig jó barátom volt, utólag visszagondolva szerintem elfogadta volna a dolgot. (Igen, lábfétisem van, viszont meleg nem vagyok, csak ezt könnyű egy kívülállónak összekeverni). Ha viszont nem bízol benne, vagy nem vagytok jóban, akkor a helyedben addig várnék ezzel a kérdéssel, amíg már csak pár hét van hátra a suliból. Így nem kéne évekig hallgatni a többiek szekálását, ha esetleg elmondja mindenkinek, hogy mit kértél tőle xd de ezt csak akkor csináld, ha tényleg bevállalós vagy, ha ennyire nem érdekel ez a dolog téged, inkább hanyagold a megkérdezését.
2018. okt. 20. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló szituációban voltam én is, csak csikizésel. Volt egy osztálytársam, akinek nagyon tetszett a lábfeje, és csikizni szerettem volna (láb és csiki fétisem van). Sokáig próbáltam ilyen-olyan trükkel elérni a célom, igen, még fogadás kötéssel is. Egyszer sem sikerült. Aztán erőt véve magamon, megmondtam Neki, hogy ezt szeretném. Először furcsán nézett, de aztán megengedte. Nem is egyszer. :) Tudta, hogy ez nekem öröm, és őt nem zavarta.
2018. okt. 23. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem látok sok esélyt rá, hogy sikerüljön. De én is hasonló érdeklődéssel bírok, nem vagyok meleg, de néha férfi lábakat is jó masszírozni.
2018. nov. 4. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak mond meg, egy masszázs még nem tesz meleggé
2020. júl. 11. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!