Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Tudom emberfuggo, de átlag.
Kiderülne az, hogy biszex vagyok F a munkahelyen, és hogy párom is van és ez esetben férfi.
Tegyük fel felettesem, illetve kollégák tudnák akikkel úgymond együtt dolgozom.
Mindenféle munkára gondolok (pizzafutar, hivatal, tanár, orvos, rendőr).
Az nem érdekelne mit mondanak a hátam mögött, csak az érdekelne , hogy mit gondolnának/gondolnátok ha veletek lenne ez.
Pl kiderülne, hogy a meletted lévő ügyintéző biszex, vagy akivel együtt ülsz a rendőrautóban, vagy netán akihez épp a beteget küldöd be.
Miszerint az emberek elítélik a melegséget, vagy homofób netán, eszerint én is elítélem őket, szóval röviden mellette-ellene ervelést is várok, nem fogok senkit se lepontozni.
Szállodában dolgozom, engem nem érdekelne, nekem semmi bajom nincs a melegekkel, sőt vannak meleg fiú haverjaim. (lány vagyok)
Viszont nyáron volt állásinterjún a szállodában meleg fiú és több kolléga is közölte, hogy ha felveszik őt, akkor felmondanak (ezek fiú kollégák voltak), úgyhogy végül nem a meleg srác lett az új kollégánk. Szerintem ez nagyon elszomorító, hogy manapság még ilyen előfordulhat, hogy valaki a szexuális beállítottsága miatt nem kap meg egy állást. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!