Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 év körüli passzív/uni melegek: arcra mennyire tetszik nektek ez a srác?
2018. okt. 11. 16:05
1/7 anonim válasza:
6/10.
Alkatilag vonzó, az általános kisugrázás kicsit alacsonyabb, legalábbis ami felém eljut. Külsőre ennyire. Belsőre érdekes lehet..
3/7 anonim válasza:
A haja túl rövid, nekem ez nagyon nem jön be... Az arca mondjuk 10/7, ha kicsit hosszabb haja lenne.
4/7 anonim válasza:
Igazából 10/8, mert nem csúnya. De sajnos szegénynek nem sokat fizethettek, mert nem éppen vág egy cseppet sem boldog arcot :D 20/f
5/7 anonim válasza:
Nekem baromira. Tök helyes. Pont a rövid haj miatt, ami másnak nem jött be.
Én ilyen hibahatáron belül vagyok még szerintem a 21 évemmel. 😀
7/7 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár hosszabb hajjal még jobban nézne ki
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!