Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti lefeküdnétek egy olyan lányos meleg fiúval, akinek nincsen arcszőrzete, mert kiszedte?
az most nem számít hogy miért szedte ki, a lényeg hogy nincsen mert neki így a jó
de a többi helyen, pl kar, láb, farok körül van valamennyi szőr (még)
a lányos-t ugy kell érteni, hogy szeret takarítani, főzni, stb
nem úgy hogy szoknyát vesz fel meg ilyenek
Takarítás, főzés ezek nem lányos dolgok.
Aki azt mondja a férfinek mas dolga van és ha egyedül él és ezeket nem csinálja, azt szimplán disznónak hívom, nem férfinak.
Passzív vagyok, de bi, semmi nem látszik rajtam, viselkedés, öltözködés, mindenki nézett mikor kiderült, hogy nem is vagyok az csak hulyeskedem... Mégis tudok, főzni, mosni, takarítani...
Én a szőrtelenre bukok, szóval engem nem zavarna a dolog. Az meg jó, ha szeret főzni, plusz pont. Takarítani meg én is szeretek, mert szeretem a rendet, mégsem vagyok lányos.... xD
De egy válasz izgatna: hogy szedted ki? Tartósan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!