Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gyakori ennek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori ennek az előfordulása?

Figyelt kérdés

Meleg, biszex pasik akik alkalmiztok és nem mindig használtok gumit:

Kaptatok már el komolyabb vagy kevésbé komolyabb dolgokat?

2018. okt. 1. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Kb 10 férfi partnerem volt 5 év alatt.

Azért nem használok gumit, mert szeretek a fenékbe élvezni. Szerintem a bele élvezés (punciba, seggbe) az élet egyik értelme, a szexben a legjobb dolog és ezt nem akarom elvenni magamtól. Egyébként ha olyan helyes srácot fogok ki, aki akar használni gumit, akkor használok, de a partnerek felénél sikerült nem használni.

Nyár eleji teszt alapján semmi bajom és soha nem is volt, azóta nem voltam férfival.

26/f

2018. okt. 1. 17:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából én is kipróbálnám gumi nélkül csak az interneten riogatnak mindenféle fertőzéssel, meg betegséggel amit viszont szeretnék elkerülni...
2018. okt. 1. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem riogatnak vele,hanem egyszerűen tény,hogy borzalmasan sok betegséget lehet elkapni.

Aki alkalmazik az nemcsak saját magát veszélyezteti,hanem mindenki mást.

2018. okt. 1. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Hatalmas önzőség kell ahhoz, hogy saját magán kívül valaki mást is veszélybe sodorjon. A gumi védelem, nem pedig teher.
2018. okt. 1. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"interneten riogatnak mindenféle fertőzéssel, meg betegséggel "

Ja, jó viccnek gondolják. Ne legyél már hülye.

2018. okt. 1. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Az 59 évem alatt soha nem kaptam el semmi betegséget,nem mentek tönkre a záró izmaim,pedig csak alkalmi szexben éltem ki a vágyaimat.
2018. okt. 2. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az 59 évem alatt soha nem kaptam el semmi betegséget,nem mentek tönkre a záró izmaim,pedig csak alkalmi szexben éltem ki a vágyaimat."

Én meg a 29 évem alatt már kaptam el trippert, orális(!) szexel, és két 20 as éveiben járó ismerősöm is kapott már el szifiliszt, szintén csak orális szexel, egy másik ismerősöm 2 éve halt meg 29 évesen májkárosodásban amit a HIV kezelésére kapott gyógyszerek mellékhatásai okoztak.

"Azért nem használok gumit, mert szeretek a fenékbe élvezni"..

Ez egyenesen ijesztő, alkalmi kapcsolatoknál ne hülyéskedjünk már könyörgöm..

Lehet, hogy neked 5 év alatt 10 partnered volt, de a 10 partnerednek 1 év alatt simán lehetett 10-10. (Jó esetben)

Ha gumi nélkül akarsz akkor találj párkapcsolatot, menjetek szűrésre és utána..

2018. okt. 2. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet riogatás vagy inkább tudatlanság.

17 éves barátom szifiliszt kapott el. ÉLetében 4 sráccal volt. Mind 20 év alatti. (A szifilisz amúgy gyakori csak mivel az első tünetek elmúlnak így azt hiszik sokan nincs baj...)

22 éves a srác akivel dugtam és felhívott rá 2 hónapra. HIV fertőzött lett. Ő egy régi szexhavertól kapta el akiben bízott. Hiba volt. 22 évesen... Borzalom.

Én nem mondom, hogy mindenki védekezzen de mondjuk hasznos lenne előtte közösen elmenni szűrésre vagy papírt kérni. Én sok sráccal voltam és a többségnek volt papírja mert ma már INGYEN és ANONYM módon lehet szűrésre menni. Semmiből nem áll.

Életed csak 1 van. Megéri kockáztatni??

2018. okt. 2. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még soha semmit. De lehet hogy csak szerencsém volt...
2018. okt. 31. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!