Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért kezelik általánosságban lazábban a nagyobb, akár 10+ évnyi korkülömbséget?
10 körül semmi baj nincs sztem, 20 azért kicsit sok, de 23 után mar azért egy értelmes ember hasonlóan gondolkodik, csak bölcsebb, tapasztaltabb.
Én sokat beszelgettem idősebbekel mindig, 30-50, és szinte mindig megkaptam, hogy furcsa ez hogy ifjú létemre másképp nézek a világra, pedig 18-21 voltam (ambíció, értelmes, nyitott) és sokszor félre is értették, mert sokan közelebb akartak kerülni, de meg beszélve csak barátság lett és mind megértette.
Egyik, hogy melegek közt szorosabb lehet a kapcsolat is, mivel van egy fő témájuk....
Másik hogy sokan csak azért vannak mert a szex, semmi más. Hozzá kell tennem az is egy tényező, hogy ha valaki meleg akkor elfogadottab a világra nézve, es ha szerelmet keres, akkor a kor sose gond.
Remélem tudtam választ adni.
Ui.: nekem van egy kialakuloban, és 10 felett van a különbség.
Egyszerűen azért, mert azonos az nemű emberek jobban megértik egymást. Alapvetően kevesebb a súrlódás 2 férfi,mint férfi és nő között. A legtöbb kapcsolatban az okozza a problémàt,hogy a felek nem értik meg a másikat,különböznek az elképzeléseik és a vágyaik. Most csak egy általánosított dolgot mondok, egy férfi szerint egy jó kapcsolatban jól néz ki a nő és sok a szex. Egy nő szerint egy kapcsolatban a felek elfogadjàk egymást a szépséghibáikkal együtt, és sok a romantika. És ezt a kettőt nehéz egymáshoz közelíteni,akkor is ha szeretik egymást és iygekeznek tenni a kapcsolatért. De ez csak egy példa volt. És a hasonló különbségek csak fokozódnak ha az egxik fél másik korosztályhoz tartozik.Minél idősebb az egyik fél,annàl nehezebb a kommunikàció.
De 2 férfi akkor is meg tudja érteni egymást,ha ez egyik jóval idősebb,mivel az alapgondolkodás-és természet ugyanaz, pl.2 férfi egy veszekedést simán lezár egy kiadós békülős szexel és mindketten elégedettek,akkor ha az egyik idősebb. De egy heteró kapcsolatban a férfi lezárná békülős szexel,a nő viszont "lelkizésre " ,törődésre, vìgasztalásra vágyna, és lehet hogy éppen abból lenne az újabb probléma hogy a férfi érzékelten vagy csak a szex miatt van vele amiért békülős szexet akar,a férfi azért lenne dühös,hogy "ki érti a nőket?"
Leszbikusoknál is gyakoribb a 10+ éves korkülönbség,több ilyen párt ismerek. Itt is ugyan az a helyzet, 2 nő jobban kijön egymással,pl. a fenti helyzetben a veszekedés után 2 nő jó alaposan kilelkizné és kiromantikáná magát, és mindketten boldogok lennének.
általánosságban elfogadott az idősebbik fél korának a fele plusz nyolc év
ha ez nagyjából passzol a másik fél életkorához, akkor nincsen nagy baj
Mindig is a jóval fiatalabbakkal értettem meg magam jobban, és párjaim is jóval fiatalabbak voltak. Legutóbb három évig éltem egy most 22 éves sráccal és minden téren , lelkileg is nagyon jól megértettük egymást.
Egyenrangúnak kezeltem, igényeltem a tanácsait, mindent közösen döntöttünk el,nem is volt semmi baj. De jött egy olyan ,aki ezt felülírta és vége lett, békében.
Egy éve egyedül vagyok, de csak a huszonéves korosztállyal lépnék ismét kapcsolatba, mert nagyon sok, érzelemre vágyó értékes ember van közöttük.
Lényeg, sosem a korkülönbség számít, hanem a megértés és a mentalitás.És nálam nem a szűk popsi, vagy egyéb kinézeti dolgok számítanak, max az, hogy én csak aktív vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!