Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Veletek történt már ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy heteró barátotok, akivel nagyon szoros kapcsolatban voltatok, tudta azt is, hogy melegek vagytok, megengedett nektek szopást vagy azt, hogy kiverjétek neki? Nekem is lenne ilyen barátom, nagyon kipróbálnám rajta, de félek, hogy ez nem lehetséges. Kisebb sztorit is írhattok, hogy alakult ki, ha volt esetleg, ahogy gondoljátok.
2018. szept. 25. 08:03
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Bocs hogy nem melegként írok,de fogjátok már föl egyszer és mindenkorra:

Egy hetero ezt soha nem engedné meg!

Vagy ha igen,az vagy biszex,vagy látens meleg.

Egy hetero férfi még a gondolatától is irtózik hogy egy másik férfi “úgy” hozzáérjen. Ezzel csak egy barátságot fogsz szétcseszni.

2018. szept. 25. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Melegkent mondom, hogy aki ezt engedi, az nem hetero. Az minimum elfojtja magaban, vagy titkon izgatja.
2018. szept. 25. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ïrjatok. 20/F/meleg
2018. szept. 25. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

"Egy hetero férfi még a gondolatától is irtózik hogy egy..."

Rosszul tudod, az a homofób. A hetero az akit nem izgat fel a dolog.

2018. szept. 25. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez maradjon meg maximum a fantáziádban. Nem gondolsz bele, hogy mi lenne az után, ha egyszer leszoptad? Szerintem eleve nem állna fel neki vagy nem menne el, de ha sikerülne is, akkor is baromi kínos lenne utána, mert nyilván nincs az egésznek jövője.

Én azt kívánom, hogy a legjobb barátaimnak mind nagyon szép és kedves nője legyen. A csaj lehet, hogy nem marad meg örökké, de egy igaz barát igen, és pont ezért nem kockáztatnám egyikkel sem ezt a kapcsolatot. Nem mintha egy heterot rá lehetne venni ilyenre, de ha jóképű biszexek lennének, akkor sem mennék bele, mert fontosabb a biztos barátság számomra.

22/f

2018. szept. 25. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én szoptam már le barátomat, nem volt utána belőle gáz, néha utána lekaptam és ennyi
2018. szept. 25. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Heteroként csak a nőket találja szexuálisan vonzónak, ha meglát egy pucér nőt akkor merevedése lesz, beindul a fantáziája, a nővel szeretne este ölelkezve elaludni, amikor reggel felkel örömöt okoz ha ott fekszik a karjában a nő, ha a szexre gondol akkor egy nővel fantáziál, a női mellek hozzák lázba, de a férfi pénisz viszont már egyáltalán nem hozza lázba sőt a legkevésbé sem kíváncsi más férfi péniszére, stb. Homoszexuálisoknál ugyanez csak férfivel a központban van a vágyakozás, Binél meg mindkettő szóba jöhet.

Az homofóbia ha undorodsz attól ha egy férfi hozzád ér, vagy nem eszel kolbászt mert a péniszre asszociálsz belőle, vagy ha elmész masszázsra akkor csak nő masszírozhat/érhet hozzád mert te heteró vagy, stb. Nagyon sok homofób a saját másságát próbálja ezzel leplezni.

Ha bekötik a szemed és leszopnak úgy hogy nem látod, hogy ki az de te élvezed, de utólag kiderülne, hogy azt férfi csinálta akkor te meleg/bi vagy. Vagy csak szimplán szereted ha leszopnak, NEM azt élvezed, hogy egy férfi szop le hanem magát az élvezetet amit a szopás okoz. Meleg-e az aki az anális örömszerzést élvezi? Akkor ha azt soha nem tudná elképzelni, hogy egy férfi seggberakja mert nem gerjed a gondolatra de szereti a a felesége masszírozza a prosztatáját akkor az már rögtön meleg? Ha az izgatja az embert, hogy egy pénisz orálisan kielégítsen az egyértelműen minimum biszex, mert ott maga a férfi testrész az ami beindítja.

Engem sose hozott lázba egy férfi érintése, sose tudnék egy férfival összesimulni meghitten, sose akartam egy férfit sem átölelni, sose találtam férfit szépnek, még csak az uszodában öltözőjében sem néztem meg más férfiakat, a gondolatát is undorítónak találom, hogy a seggem felé közelítsen bárki, sőt arról sem fantáziáltam soha hogy egy férfi orálisan kielégítsen engem, De ha élvezem, hogy leszopnak teljesen függetlenül attól, hogy ki csinálja akkor én meleg/bi vagyok? Tudom, hogy nem vagyok az. Ezt mind úgy írtam, hogy soha nem történt még ilyen és különösebben nem is vágyom rá.

2018. szept. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!