Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élvezhetnék el hamarabb? Irigylem a gyorstüzelőket.
Figyelt kérdés
Sajna 30 perc átlagban simán megvan amíg bírom. De sok passzív ezt nem szereti. Nem szeret ennyit orálozni vagy a feneke nem bírja.Sőt én se szeretek fél órát dugni. Szóval mi lehetne a megoldás? Ha napokig nem verem is ez van.2018. szept. 24. 13:37
11/13 anonim válasza:
Esetleg próbáltál olyan gumit aminek valamilyen mintázata van ami segíti hogy elélvezz?
12/13 anonim válasza:
Én kimondottan élvezném ha jó félórán keresztül dugnál. A pasik egy-két max öt percen belül elélveznek bennem.:( Egyszer volt olyan aki 15 percig bírta. 60/F
13/13 anonymousreview60 válasza:
Lehet siettetni. Nekem, ha valamiért gyorsan akarok végezni penális maszturbáláskor, akkor az izmokat ritmikusan összehúzom. Nem a fenékpofákat zárom össze, hanem a végbelet, amolyan behúzás érzetű módon. Ezután a gátat fedszítem meg. Utána azt az izmot, amivel mereven meg lehet emelni a péniszt. Majd elernyesztem. Ez valamilyen módon olyan mintha belülről ki akarnàm préselni a spermát. Ezt végzem ciklikusan. Ezzel sokkal hamarabb ejakulálok. Talán segít.
41FHET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!