Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, akik próbálták már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik próbálták már fiúval, veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés
Hogy kipróbáltátok a szexet egy sráccal és utána nem akartátok újra megtenni. Aztán hosszú idő múlva újra benne lettetek volna.

2018. szept. 15. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Igen volt, bár nem egészen így.
2018. szept. 15. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Volt. Utána rettenetes bűntudatom volt. Persze fölöslegesen, biztos tudat alatti a dolog. Később rájöttem a miértjére: biszex vagyok abban az értelemben, hogy vonz a férfi nemiszerv. De pl a fiús vonások, szőrös test, maszkulin felépítés nem, sőt: egyenesen taszít. Szóval szerintem a shemale "leányzókat" pont nekem találták ki. :) Mivel arcra, testre pedig a nőies vonások vonzanak.

Egyébként inkább hajlok a nők felé sokkal erősebben. Szerelmes is csak nőbe tudok lenni. Csak van egy ilyen kis kihajlás. De emiatt már persze nem vallom magam teljesen heteronak. Időnként előjön ugyan egy kis vágy ebbe az irányba, de igazából annyira nem mozgat meg. De persze van benne tapasztalatom, másként nem osztottam volna meg.

2018. szept. 15. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Na ugyanez van. Most nagyon kívánom, de tudom ha kiverem majd az egészet nem akarom. Sőt utána utálom ezt az egészet. Aztán mondjuk másnap újra vágyom rá, hogy egy srác elégítsen ki.
2018. szept. 16. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
A másodikat mintha én írtam volna. Azzal a különbséggel,hogy nálam folyton megvan a vágy,hogy fh@aszt vegyek a számba.
2018. szept. 17. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!