Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknek bejönnek a fisting videók?
Nekem bejön. Meg soha nem csináltam de aktívként szívesen kipróbálnám.
27/f
Pont tegnap olvastam valahol egy cikket, hogy kb. 25%-nak bejön, 75%-nak meg nem. Fogalmam sincs, hogy mennyire valós ez az adat, vagy milyen felmérésen alapul és milyen országban készült a felmérés.
Nekem spec nagyon nem jön be. Nagyon nem.
Nem linkelem be, de pl. ebben a videóban (hungerff shoulder deep fisting) hol van ilyenkor az egész karja?
És nem tesznek kárt egymásban odabent, mélyen legbelül? Mert hogy a kijáratnál/bejáratnál igen, az egyértelmű. De bent?
03:10-nél és 03:56-nál abban meg mi a jó?
Szóval nekem nem tetszik. Too much.
Mivel engem is öklözni szoktak, nekem bejönnek. De a legjobb, amikor dugással kombinálják. Most láttam olyat, hogy a HungerFF-et hárman öklözik, úgy, hogy van amikor 3 kéz van a seggében, majd utána sorban beleélveznek. Szerintem izgalmas :D
30/f passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!