Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknek bejönnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknek bejönnek a fisting videók?

Figyelt kérdés
Mikor a csávó megöklözi a másik ánuszát vagy az egész karját beledugja.

2018. szept. 13. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Ehhez már beteges, melegnek lenni ehhez kevés.
2018. szept. 13. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Nekem bejön. Meg soha nem csináltam de aktívként szívesen kipróbálnám.

27/f

2018. szept. 13. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem jön be.
2018. szept. 13. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

Pont tegnap olvastam valahol egy cikket, hogy kb. 25%-nak bejön, 75%-nak meg nem. Fogalmam sincs, hogy mennyire valós ez az adat, vagy milyen felmérésen alapul és milyen országban készült a felmérés.

Nekem spec nagyon nem jön be. Nagyon nem.

Nem linkelem be, de pl. ebben a videóban (hungerff shoulder deep fisting) hol van ilyenkor az egész karja?

És nem tesznek kárt egymásban odabent, mélyen legbelül? Mert hogy a kijáratnál/bejáratnál igen, az egyértelmű. De bent?

03:10-nél és 03:56-nál abban meg mi a jó?

Szóval nekem nem tetszik. Too much.

2018. szept. 13. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Passzívként sose értettem, hogy egyeseknek miért jó az, hogy addig tágítják a feneküket, hogy még egy ló is harangozna bennük...
2018. szept. 13. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Épp tegnap botlottam egybe és totál elment a kedvem attól, hogy kiverjem. Gusztustalan, fájdalmas...passzívként nekem az a pár mp is fájdalmas volt amennyit láttam belőle.
2018. szept. 13. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

Mivel engem is öklözni szoktak, nekem bejönnek. De a legjobb, amikor dugással kombinálják. Most láttam olyat, hogy a HungerFF-et hárman öklözik, úgy, hogy van amikor 3 kéz van a seggében, majd utána sorban beleélveznek. Szerintem izgalmas :D

30/f passzív

2018. szept. 14. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!