Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki a Szauna69-ben? Vélemények?
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 10:46
1/4 anonim válasza:
Én egyszer voltam, pár éve. Csütörtök délután volt, elég kevesen voltak, emiatt pont ideális volt arra, hogy odamenjek egy sráccal kabinba. Nekem a magnumhoz képest jóval kisebbnek tűnt, van egy szauna, egy nagy kör alakú jacuzzi (gondolom hogy az, de nem voltam benne), zuhanyok, meg kabinok, meg ha jól sejtettem sötét szobás rész is van, de oda nem mentem. Alapvetően kultúrált, de érdemes a google maps ajánlásait nézni h mikor a legforgalmasabb ha nagyobb választékot szeretnél. Vagy vigyél valakit magaddal. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D És a fiatalok milyen arányban vannak ott? pl te hány éves vagy? és mennyi időn belül fogtál valakit? :D
2018. szept. 9. 15:28
3/4 anonim válasza:
Szia hat inkabb este fele jonnek a fiatalok szoval ne nyitasra menj
19f/ bi
4/4 A kérdező kommentje:
Pénteken akarok olyan 6-7 körül jövő héten
2018. okt. 30. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!