Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek az olasz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olasz fiúkról?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön az a tipikus mediterrán (nem cigányos továbbra sem) kinézet és hogy szőrösek. Egyáltalán nem koszosak, nagyon is adnak magukra. Bár tény, hogy hónaljkutyát nem borotválnak mindig, ami nekem fura.
2018. szept. 4. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan mint a többi pasi....
2018. szept. 4. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Voltam 10-15 olasszal. Nagyon gyorsan elmennek, lehet én fogtam ki a gyorstüzelőket, de max 5perc. A méretük változó, de sokan szőrtelenítenek lent. A nők már kevésbé (edzőterem öltözőjében láttam)
2018. szept. 4. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én most voltam nyaralni és volt egy macis srác akinél voltam. Hát, vadul csókolt és állati szenvedélyesen csínálta. Voltam még egy meleg nudista strandon és hát ott jobbnál jobb srácok voltak. Volt egy 2 méter magas gyönyörűen lebarnult, macis, szőrös helyi srác hatalmas szőrős pélóval, amit szemtelenül himbált a parton. Ez nálam azonnal beindította a hormonokat, félrevonultunk és csínáltuk amit 2 meleg srác tenne egymással ha van rá lehetőség. :D
2022. júl. 26. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!