Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/28 anonim válasza:
Nem rég ültem a buszon és megláttam egy szép lányt és pont meletem ült kb. csak ketten voltunk a buszon és rávertem és még sperma is jött azt mondta élvezte az nap feljött hozzám és azóta baszunk
4/28 A kérdező kommentje:
Kár hogy nem én ültem mellette🙂
2018. szept. 4. 16:02
6/28 anonim válasza:
Vonaton rendszeresen, de egyszer buszon is.
7/28 anonim válasza:
osztályterem, erdő, kocsi(sofőr mögött) biciklin a bicikliúton, állatkert,tenger, uszoda, hévízen a patakpart
igazából ahol csak tudom és rámjön, arra figyelek azért hogy ne lássanak vagy egyedül legyek esetleg takarásban
9/28 anonim válasza:
Sportoltozoben,felig nyitott ajto,,
10/28 anonim válasza:
Igazából bárhol, amerre járva lehetőség mutatkozott rá. Hévvel járok dolgozni, reggelente el tudok bújni hátul a boxba, szinte minden reggel lövök ott egyet, hazafelé meg oldalasan ülök, hátizsák, mellény az ölem előtt és sokszor masztizok egy izgató valakit nézve. Nem látszik mit csinálok, de azért sokszor sejthető. Abban reménykedem, h egyszer valakit felcsigáz és lesz köztünk valami mocskosság. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!