Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Békés megyében miért van ilyen kevés meleg?
Figyelt kérdés
Vagy csak engem kerülnek el? Meleg társkeresőn kb ilyen 40-en felüliek írnak, akik már nem az én korosztályom. Lassan 18 évesen nem találok partnert...2018. szept. 1. 18:34
1/4 anonim válasza:
Még nem ért oda a global warming!
2/4 anonim válasza:
Mi ebben olyan furcsa? Nem melegeknél is van, hogy 18 évesen vagy még idősebben nem találnak partnert. És?
3/4 anonim válasza:
Kevés???
Szerintem sokan vagyunk, csak sok a kamus.
Legalábbis rám is állandóan rám írnak, de mikor arcképet kérek (arcképes profilom van), hogy lássam kiről van szó, vagy találkozóra kérdezek rá, akkor mindenki eltűnik.
Ha elutasítom, hogy nem tetszik, vagy nem megyek bele abba, hogy órákon át arról beszéljek vele, hogy hogyan szexelnénk, esetleg nem érdekel vakrandi, akkor megsértődnek.
Szintén megyei..
30/F
4/4 anonim válasza:
lassan 18 évesen...ugy irod mintha egy 25 éves kapcsolatból léptél volna ki és túl öreg lennél egy újhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!