Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket izgat a BDSM?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok ès azt is hogy melyik szerepben tetszik.2018. aug. 29. 10:53
1/19 anonim válasza:
Engem minden izgat, ami a domnak bejön. Szeretek megalázott, kiszolgáltatott lenni. Hümm.......
4/19 anonim válasza:
A szubmisszív szerep izgat. Feszegetni határaimat. 38F
5/19 anonim válasza:
Engem nagyon is izgat. Mindkét szerep bejön. :)
6/19 anonim válasza:
Engem izgatna, de sajnos sok az elmebeteg, ezért hamar kiábrándulok.
7/19 anonim válasza:
Passzív vagyok ezért is izgat a szubmissziv szerep, de főleg azért mert szeretek kiszolgáltatott lenni, nem szeretem ha nekem kell irányítanom, kezdeményeznem. Bevállalós vagyok és minden mániám a partnerem kielégítése kedve szerint lazán és durván. 20/P
8/19 anonim válasza:
Nem látom a kérdés értelmét, hiszen a végén lesz egy számod, pl 629 domináns embert izgat. Mire mész vele?
F40d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!