Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már 1000%, hogy azt jelenti, hogy meleg vagyok? 18/F
Figyelt kérdés
Szóval éreztem, hogy egyre jobban vonzódom a saját nememhez. Sokszor csak úgy elkezdtem bámulni egy fiút, és előjött bennem az az érzés, hogy szívesen megcsókolnám stb. Aztán nem olyan rég egik ismerôsöm mondta, hogy van egy meleg ismerőse és ő talán majd tud nekem segíteni. Tehát vele addig jutottunk, hogy lefeküdtünk és ami azt illeti, sokkal jobb volt, mint amikor lánnyal voltam. Valahogy a lánynál nem éreztem ugyanezeket. Amikor ezzel a sráccal voltam direkt kipróbáltuk, hogy először felül aztán alul vagyok és mind a kettőt ugyanúgy élveztem.2018. aug. 21. 10:50
1/4 anonim 

válasza:

Nem, azt jelenti, hogy nagyon erősen heteroszexuális vagy.
2/4 anonim 

válasza:

Én is pont így voltam anno 10 éve, valószínűleg meleg vagy, de nincs ezzel gond, az a lényeg hogy boldog légy.
4/4 anonim 

válasza:

Sokan végigjártuk ugyanazt az utat, amit Te is leírtál. Én is. Ha fiúval jobb volt, szeretkezz fiúkkal ezután. Nincs abban semmi rossz, ha valaki meleg. Szeret(kez)ni jó. Ha sráccal, akkor sráccal. Vagyunk így ezzel pár százezren. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!