Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szado-mazo együttlétben a dominánsaknak mi jön be leginkább?
Figyelt kérdés
Kikötözés, hajhúzás, verés, stb.....?2018. aug. 20. 15:19
1/6 anonim 

válasza:

Látni a partneremen, hogy szenved, de közben élvezi. Ha azt érzem, hogy nem élvezi, nem vágyik rá, az engem is lehervaszt. Ha tudom, hogy akarja, akkor viszont szinte szétfeszít az izgalom, hogy fájdalmat okozhatok neki, megalázhatom, korlátozhatom, uralkodhatok fölötte. A módszer szinte mindegy, amit ő szívesen fogad, nálam széles a spektrum. :D
2/6 anonim 

válasza:

Nekem az mind jöhet, ami a kérdésben van. Meg még bizzarabbak is.
3/6 anonim 

válasza:

Elvinni a subot a tűrőképessége határáig. Hogy igazán szenvedjen, de utána büszke legyen magára, hogy kibírta.
Kikötözés, bilincselés, hajhúzás, szembekötés, érzékszervek korlátozása, bezárás, lelocsolás, meg amit a sub szeretne és nem árt.
4/6 anonim 

válasza:

Nekem az ha a szolga teljesen átadja magát nekem és kedvemre használható. Ha szeretne és akar szolgálni, mert neki az a lényeg, hogy én élvezzem. :)
5/6 anonim 

válasza:

Kikötözés, és az, hogy én uralkodok rajta.
Szeretem látni rajta a kéjes kínt, az orgazmuskontrollnál, mikor már párszor elmegyek addig a határig, hogy majdnem elsütöm a farkát, viszont az utolsó pillanatban abbahagyom.
Szinte már szenved, annyira kanos, könyörög a szemével, hogy süssem el a farkát, de nem.
Ez az ami izgat benne. Hogy én uralom a testét.
6/6 anonim válasza:
amit ide írtatok az nagyon felizgatott minden vágyam hogy egy ilyen valaki a szolgájaként bánjon velem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!