Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A szado-mazo együttlétben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szado-mazo együttlétben a dominánsaknak mi jön be leginkább?

Figyelt kérdés
Kikötözés, hajhúzás, verés, stb.....?

2018. aug. 20. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Látni a partneremen, hogy szenved, de közben élvezi. Ha azt érzem, hogy nem élvezi, nem vágyik rá, az engem is lehervaszt. Ha tudom, hogy akarja, akkor viszont szinte szétfeszít az izgalom, hogy fájdalmat okozhatok neki, megalázhatom, korlátozhatom, uralkodhatok fölötte. A módszer szinte mindegy, amit ő szívesen fogad, nálam széles a spektrum. :D
2018. aug. 20. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az mind jöhet, ami a kérdésben van. Meg még bizzarabbak is.
2018. aug. 20. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Elvinni a subot a tűrőképessége határáig. Hogy igazán szenvedjen, de utána büszke legyen magára, hogy kibírta.

Kikötözés, bilincselés, hajhúzás, szembekötés, érzékszervek korlátozása, bezárás, lelocsolás, meg amit a sub szeretne és nem árt.

2018. aug. 20. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ha a szolga teljesen átadja magát nekem és kedvemre használható. Ha szeretne és akar szolgálni, mert neki az a lényeg, hogy én élvezzem. :)
2018. aug. 21. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kikötözés, és az, hogy én uralkodok rajta.

Szeretem látni rajta a kéjes kínt, az orgazmuskontrollnál, mikor már párszor elmegyek addig a határig, hogy majdnem elsütöm a farkát, viszont az utolsó pillanatban abbahagyom.

Szinte már szenved, annyira kanos, könyörög a szemével, hogy süssem el a farkát, de nem.

Ez az ami izgat benne. Hogy én uralom a testét.

2018. aug. 21. 12:35
 6/6 anonim válasza:
100%
amit ide írtatok az nagyon felizgatott minden vágyam hogy egy ilyen valaki a szolgájaként bánjon velem
2018. aug. 25. 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!