Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak legenda?
Gyakran hallom, hogy a melegeknél van ez a fiú-lány felállás. Azaz az aktív-passzív.
Ez igaz?
Tényleg, csak az egyik fél teszi be, vagy igazából bármelyik fél beteheti? Ki van ez kötve egyáltalán, vagy nem is létezik aktív-passzív felállás, csak homoszex legenda...?
Ahogy az első mondja.
És még olyan változat is van, ahol senki nem teszi be senkinek, mert nem szeretik az anált.
Ahogy eddig írták, úgy igaz.
Én pl. passzív vagyok. De megjegyzem, attól, hogy valaki passzív, az nem jelenti azt, hogy nőies, feminin.
NINCS fiú-lány szerep. Attól, hogy te vagy a befogadó fél, még férfi maradsz testileg-lelkileg.
Aktív az a férfi, aki behatol.
Passzív az a férfi, akibe behatolnak.
Uni az a férfi, aki mind a behatolást, mind a befogadást szereti.
Kizárólagosan passzív fél is lehet kigyúrt, markáns, magas, igazi férfias férfi ember, mély hanggal, arcszőrrel, férfias viselkedéssel.
Úgyhogy megkérném szépen minden olvasónkat, hogy ezt a "fiú-lány szerep" baromságot törölje ki egy életre az agyából.
Köszönöm a válaszokat.
Tudom, hogy nincs fiú-lány, csak sokan mondják így, így ezt én is beleszőttem a kérdésbe.
De tudom, hogy csak aktív és passzív van.
Az uniról most hallok előszőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!